Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Pomůžete mi pán PS3

condoleezza

Otázka

PS3 pán mi pomoci budu mít monitor počítače hrát PS3, ale nevím, nemůže mít zvuk, který jsem přepnout na DVI, HDMI kabel nad můj monitor má reproduktory na počítači, ale on spojené linky hlas budu Slyšel jsem, že linka DVI, HDMI přepínač se pak zvuk, že můj monitor se používá k vyzvednutí PS3 ke zvuku, co je dobrý způsob, jak pomoci svému bratrovi, který:cry::cry::cry:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

15 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

tomudle radsi napsat pm a v anglictine snad porozumi podle me je z italie a nikdo mu nikde s jeho problemem zatim nepomohl tak zkusil i nase forum pta se jestli by mohl zapojit ps3 do monitoru a neco otom ze tam ma zvuk pres dvi nebo co jestli by to nejak slo

Odkaz ke komentáři

• 0

k tomu aby hrál na monitoru ktery má HDMI nebo DVI (DVI neprenáší zvuk !) potřebuje monitor s HDCP podporou a TV-out kabel (cinch levy a pravý -> redukce na jack 3,5 mm) a v PS3 musí nastavit aby audio slo prez TV-out , ohledne toho monitoru pokud bude mít HDMI predpokladám že podporuje HDCP pokud jen DVI bude muset koupit specialní kabel ktery je HDMI -> DVI a pak jsi nejsem jisty jestli ten monitor má HDCP (podporu multimedialních kanálu) bez HDCP bude mít cerný obraz a nic víc...

Odkaz ke komentáři

• 0

情原谅,我中文说得不太好。

要是一台HDMI显示器用的话,你必须一台有HDCP机能的显示器和一个TV-out线 (2x cinch)。 HDMI线(影像)你该跟显示器联系一下。TV-out线(音)应该跟扬声器联系。最后,在PS3設定应该另地影像,音设定一下。影像是HDMI,音是TV-out设定就好。

请注意,要是你没有有HDCP机能的显示器,不行!没有HDCP的话,你看不了什么影像啊。

我写得你明白了吗?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu