Guest Anonymni Odesláno Listopad 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2010 xbox nemám už asi rok a ted jsem si ho pořídil a zajímalo by mne co je to JTAG všude píší no jtag atd ale nepíší co je to vůbec je(nebo neumím hledat) díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Listopad 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2010 http://tubehned.cz/video/Rz-YtGp_YOY/Xbox-360-JTAG-Tutorial-Part-1.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Listopad 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2010 Laicky povedane: Je to "uplny hack" xboxu, nie len firmware mechaniky. Pomocou zariadenia vytiahnes z xboxu cpu key a potom uz mozes nahrat vlastny "operacny system". Je to dobre na to, ze mozes potom spustat hocijaky obsah, aj ten co je digitalne podpisany na iny xbox (DLC, XBLA). Mozes pouzivat HDD nie len MS (bez zasahov, len vlozis do HDD krabicky hocijaky disk). Daju sa spustat hry aj bez DVD, ktore nahras do xboxu priamo z PC cez FTP. Daju sa spustat aplikacie vytvorene nadsencami - HomeBrew. Potrebujes Xbox, ktory bol vyrobeny pred 05/2009 a ktory ma DB 7xxx (nesmie mat update z leta 2009 a novsi). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymni Odesláno Listopad 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2010 moc dík už jsem si psal s kanálníkem takže mě to nepojede škoda mno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Guest Anonymni
xbox nemám už asi rok a ted jsem si ho pořídil a zajímalo by mne co je to JTAG všude píší no jtag atd ale nepíší co je to vůbec je(nebo neumím hledat) díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.