Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Par rad s restore a tak

Psychos

Otázka

Poridil sem si iphone 3GS 32gb a potřeboval bych trochu poradit.....

mel sem predtim ip 2g takze 3GS s ios 4 je pro me neco novyho...

1.Ip sem si koupil použity a je tam nahrano hodne app a zda se mi trochu zasekanej...tak sem chtel udelat restore ale bylo tam restore a update ale update nechci protoze mam ios 4.0.1 takze muzu udelat jenom restore? a jak vypada ip po restore...musi se nahravat znovu JB po restore nebo zustanou v ip jenom ty zakladní ikony....?

2. jak vymazu z ip vsechny mp3,videa a tak kdyz se ani neukazujou nikde v itunes a jestli muzu app nahrane v ip synchronizovat na svuj ucet do itunes....a proč se mi neukazujou v ip kontakty ktere mam ulozene na sim

3.a ješte jak muzu pouzivat novinky v ios4 jako je multitasking,gamecenter a tak...

pls muzete poradit a nebo aspon nejake odkazy kde bych se o tom moh dozvedet vice....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

1.Takže po restore,ti zmizí JB a všechno,pak musíš udělat JB znova,a to už máš lepší si JBknout 4.1

2.bohužel po restore ti všechno zmizí-hry nejde zálohovat-musíš stáhnout z netu,ale písničky ano-přes progra SharePod

3.Multitasking se zapína 2x kliknutím home tlačítka a gamecenter je právě až v firmwaru IOS4.1

Odkaz ke komentáři

• 0

no to co tu řikáte neni tak docela pravda :) připoj si iPhone k PC a autorizuj si ho v iTunes. Stejně tak si autorizuj učet v iTunes. Pak když si synchneš iPhone, tak hry se ti zkopírujou do tvý knihovny a budou už tvoje... to znamená že budou uložený na hdd jako záloha. Restore jinak než s updatem nejde, ale teď neni problém si JBknout stejně tak i 4.1 fw. Pokud máš ale iPhone z ciziny a je locklej na operátora tak se zdrž na 4.0.1 :) Po restoru se ti přemaže kompletně celej iPhone, přeinstaluje iOS. Na konci se tě to ale zeptá jestli chceš obnovit iPhone ze zálohy, nebo ho aktivovat jako novej..to už je na tobě, záloha se dělá s každym synchnutím telefonu. V iTunes si ještě můžeš zvolit co vše se má zálohovat. JB samozřejmě zmizí, pokud ale obnovíš ze zálohy, budeš tam mít zpět hudbu, nastavení, složky, seskupení apps, apps, videa...až na smsky a uložený savy z her.. To se ale taky dá opatřit aplikací ze Cydie, ale to je už trošku pokročilejší :)

Kontakty si můžeš obnovit ze SIm v nastavení mobilu a pak je zálohovat přes iTunes do Windows Contacts, kde budou uložený kompletně i s fotkama. Veškerej obsah iPhonu jako jsou videa a hudba najdeš po připojení iPhonu k PC v iTunes nalevo v menu když vybereš mobil. Nahoře budeš mít apps, videos, others a tak a tam už si vybereš co chceš synchronizovat, co smazat atd.

Multitasking je spuštěnej sám od sebe, apps můžeš vypínat 2x kliknutím na home button a následným podržením prstu na aplikaci po dobu 2s. Gamecenter apps která se ti tam nově objeví a některý hry jej budou samy spouštět. ;)

btw. Pokud máš uložený SHSH staršího fw, tak můžeš restorovat bez updatu. Stačí v iphnu zapnout Cydii a nahoře se ti ukáže na jaký fw máš udělaný zálohy. pak stačí jen stáhnout onen fw přes google někde a v iTunes podržíš shift, klikneš na restore, najdeš si onen fw uloženej v PC a spustíš

Odkaz ke komentáři

• 0

ale on říkal,že on to koupil s těma hrama,takže to bude bud cracknute nebo koupene od nekoho jineho,nevim to autorise apps používám,ale pouze na koupeé mnou aplikace,na nic jinéh jsem to nezkoušel,takže se tady nebudu hádat,možná máš pravdu

jo a unlock na 4.1 provedeš dvěma způsobama-musíš nechat starý baseband,ale jak?

bud upgraduj s tinyumbrellou a tss servrem(pry se zachova baseband a jde pak unlock)

anebo druha možnost udělej si přes sn0wbreeze custom firmware a v možnostech dej unlock a ono ti to udělá firmware 4.1 rovnou se starým basebandem(a unlockem) a jailbreakem

mám ipod takže jsem ani jedno nezkoušel

Odkaz ke komentáři

• 0

a chci se zeptat ješte kdyz udelam ten restore s updatem na stejnej fw 4.0.1 a pak teda udelam JB pres redsn0w a pak budu muset ješte dělat unlock?? aby mi šla sim od O2...a bude mi všechno normal fungovat po restore nebo budu muset ješte stahovat z cydie potrebny app (appsync) abych moh synchronizovat a nevim co všechno....jestli jo tak jestli je nejakej seznam co všechno se hodí z cydie stahnout...a nebo popř.jak udělam tu zalohu......

Odkaz ke komentáři

• 0

Všechno ze Cydie budeš muset stahovat znova, protože se ti s JB smaže...Zálohu jsem řikal že ti iTunes provádí s každou synchronizací. Co vše se ti zálohuje si vyber při kliknutí na telefon v menu nahoře jak máš apps, music, videos a tak. jailbreak můžeš udělat podle mě i přes jailbreakme.com což bude jednodušší...unlock budeš muset taky udělat znova...pro cracklé hry je potřeba ze Cydie stáhnout Installous. Přes něj můžeš stahovat hry přímo z mobilu a zároven ti nainstaluje Appsync

Odkaz ke komentáři

• 0

pls nevite jak mam zkopirovat kontaky ze sim karty do kontaktu v ip.....hledal sem to v tom nastavení,ale nic sem tam nenašel....a ještě k ty zaloze...kam se mi teda uklada ta zaloha abych ji moh použít (a to je ta shsh zaloha i se zalohou fw) při tom updatu po restore......

edit: tak ty kontakty už sem našel....

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu