caze Odesláno Listopad 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2010 Zdravím, mám otázku. Mám staženou verzi z internetu, ale nejdou mi ukládat góly, akce, prostě videa. Nevíte, čím to může být? Díky.:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 w810 Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 a není to udělaný jak na konzolích-musíš být přihlášený na EA účet kam se ti vlastně ty videa ukládaj. ale 100% řešením bude FRAPS řekl bych ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 caze Odesláno Listopad 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 Je, ale jak píšu, mám staženou verzi a kupovat si ji budu, až se EA podaří vyřešit problém se sekáním :) FRAPS mě tky napadl, ale toho nejsem moc zastáncem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
caze
Zdravím, mám otázku. Mám staženou verzi z internetu, ale nejdou mi ukládat góly, akce, prostě videa. Nevíte, čím to může být? Díky.:roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.