Demonbnp Odesláno Listopad 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2010 Čau mám doma 3 karty.. 2 jdou normálně, ale ta třetí mi najede jenom v komplu přes čtečku karet... v psp mi to neukazuje nic jako kdyby tam žádná karta nebyla.. Nevíte jak tu kartu opravit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Listopad 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2010 špatna karta pro pspcko. :) (zkus s formatovat) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Demonbnp Odesláno Listopad 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2010 Já ju dostal k Pandora battery, tak by pro psp měla být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Demonbnp
Čau mám doma 3 karty.. 2 jdou normálně, ale ta třetí mi najede jenom v komplu přes čtečku karet... v psp mi to neukazuje nic jako kdyby tam žádná karta nebyla.. Nevíte jak tu kartu opravit?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.