pigi96 Odesláno Listopad 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2010 Čau chci se zeptat proč nemám druhej HDD na windows 7 když jsem měl XP tak jsem ho mohl používat a teď jsem aktualizoval na 7 a nemám ho tam jak ho tam můžu dostat zpět? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Listopad 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2010 Zkus se podivat do spravce zarizeni a priradit mu jednotku. Otazka: Mas opravdu druhy HDD? Nemel jsi jen rozdeleny 1 disk, ktery jsi pri instalaci Win 7 spojil do jednoho oddilu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Listopad 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 Mám opravdu dva v správci zařízení je normálně vidět ale nebere mi ho PC... Stáhl jsem si SeaGate discwizard a tam ho taky vidím ale píše mi to že je npodporovaný --> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Smaky Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 Já když jsem přeinstaloval windows (na vistu) tak jsem tam měl jen jeden oddíl.Jeden zformátovanej - 30gb na os a zbytek na různé věci - neformátovanej z linuxu.Byl vidět jen 30gb...postup je stejnej,ve windows ho nevidíš,ale je tam.Podle mě je nejlepší a nejrychlejší metoda najít instalační dvd těch 7miček a zformátovat HDD v instalačnim procesu (normálně vložit DVD do mechaniky,restartovat PC,dostat se do instalace 7ček a tam byl výběr kam je chceš nainstalovat,dáš akorát naformátovat (pokuď tam nic nemáš) ten druhej oddíl a je to.). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SSuk Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 Možná se to bude zdát jako blbost, ale u mne to tak bylo. V BIOSu zkus pro daný disk změnit způsob zapojení. Mělo by tam být- automatic/něco - tak to přepni na to druhé. Měl jsem stejný problém a tato změna mi pomohla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Listopad 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 BIOS nepomohl :( Formátovat to nechci mám tam asi 150Gb filmů :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Listopad 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 ---refresh--- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pigi96
Čau chci se zeptat proč nemám druhej HDD na windows 7 když jsem měl XP tak jsem ho mohl používat a teď jsem aktualizoval na 7 a nemám ho tam jak ho tam můžu dostat zpět?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.