hauerphillip Odesláno Listopad 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2010 Mám dotaz!? Prosím,potřebuji poradit!!! Slyšel jsem,že PsP 3004 nejde flashnout, je to pravda? Chci jsi teď koupit nové,jelikož mám 2004 a ta šla bez problému!!! Děkuji za rady!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Listopad 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2010 Podívej se do topicu pro začítečníky,pokud koupíš nový PSP tak flashnout nejde,jenom HB hry,pokud koupíš z bazaru,tak to jde flashnout jenom do FW 5.03,a flash neni trvalej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Listopad 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2010 Buď rád, že máš 200x a neřeš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrachac Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Prý po vánocích bude flash.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andelin06 Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 3004 fleshnout de Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deamon125 Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 Jo tak mi ukaž jakoukoli flashnutelnou desku na 300x +když koupíš nový bude tam i novej FW kerej nepude "flashnout" ani přes MHU/HEN ale jenom HBL 3004 fleshnout de No jo ale jenom nestálej CFW kerej po rebootu musíš nahodit znova...... a to jenom do FW 5.03 jak píše FxR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.