Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Otázečky

TheSkunk

Otázka

Takže čau, ještě než bych chtěl koupit PlayStation3 tak bych se chtěl na něco zeptat. Možná že už to tady je ale nenašel jsem to a že jsem chvilku hledal. :-)

Takže:

1.Dají se na PS3 dát např. Simpsonovi když je dam na USB? A pak je prostě ňejak stčim do PS3 a pak se to dá nějak uložit a v klidu je pouštět?

2. To samý ale s filmama na BLUERAY ...

3. Jak je to s prohlížečem... Jako jestli jde normálně jít na YouTube,RedTube ....atd.

4. A jestli se dají stáhnout nebo nějak dát nová pozadí...

Moc děkuju. TheSkunk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

1. pokud budou ti simpsonovi v tom formatu co prehraje ps3 tak to ulozis na hadr a prehrajes normalne

2. je to to same jako u tech simpsnu ale u blray disku to je trochu jinak myslim ze budes muset stahovat prekonvertovanefilmy v hd formatu nebo vob soubory primo z blray discu ( pokud melu blbosti tak me nekdo opravte )

3. od prohlizece neocekavej zadne zazraky jede tam jak co mi napriklad yutbe nejede vubec ale kamosovi zase jo tak nevim jinak tech streamovanych videosouboru na netu moc nespustis snad jen z collegehumor ktere mi jedine jede ale mozna to je typem ps3 co ja vim

4. tech na ps3 je plno jsou tam obycejne placene i neplacene a pak tam jsou takove pohyblive ktere jsou prevazne placene

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu