LuK4SO Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 vzskakuje mi hlaška že musim ve svem nastaveni routru nastavit MTU na 1364. ale vubec se v tom nevzynam pokud mi nekdo pomuze vzresit tenhle problem dam 10gb na czshare Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Listopad 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 Jupííí - problem vzřešen (našel sem řešení zde na foru v archivu(http://console-forum.net/archive/index.php/t-21446.html)) tak se tedy omlouvam za zbytečný topic mužeto lock ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Listopad 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 tak jsem hal asi hodinku a neco po te mi spadl net a problem se vratil tetokrat už ani nejde řešene ktere jsem aplikoval před tím ... :( prosim pomoc! odměna(10gb) stale aktualni) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 HM....problém je v tom že každý router se nastavuje jinak.Nastav si tam DMZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Listopad 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 hotovo všera jsemi to povedlo(podle navodu na you tube - LOCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R.u.STY Odesláno Listopad 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2011 Jak jsi ten problém nakonec vyřešiL? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.voltr Odesláno Prosinec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2011 Jak jsi ten problém nakonec vyřešiL? dobra stranka www.portforward.com tam si clovek najde svuj router a nastavi co potrebuje taky je dost videii na youtube Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.