vnav Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 Ahoj, má 2 otázky. Vlastním PSP co mám v podpisu....... 1)Jde nějako na mém PSP rozchodit Custom Theme? 2)Jde nějako na mém PSP rozchodit Custom Gameboot? To vše bez zásahu do flash......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 1.) Dá se rozchodit custom theme ale jen s příponou .ptf (ty mas 5.03 tak to zkus i cfw theme). 2.) Nejde. Ale tve pripade je takovy plugin na to. Je to na psp novinky.org. Muzez to zkus jestli ti to pobezi. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vnav Odesláno Listopad 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 Dík, zatím jsem se zaměřil na ty CT a vypátral tohle: neoficiální cxmb.v2 pro 5.03 GEN/M33 Ale odkaz na plugin jim nefunguje pouze na konvertor............ Edit: Našel jsem to taky tady na fóru, ale odkaz opět nefunguje.......http://totalnoob.bplaced.net/Downloads/cxmb.rar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vnav Odesláno Listopad 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 Tak plugin stažen, cca 100 pozadí na 5.00 M33 převedeno, teď to jen ozkoušet........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 Funguje? (melo by to fungovat v pohode). :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vnav Odesláno Listopad 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 Tyjo já se fakt bojím Bricku........Všude píšou, že je to bez rizika...no radši to dám ozkoušet kámošovi, co má tk 5.03 GEN-C :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vnav Odesláno Listopad 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 S kámopšem jsme to vyzkoušeli na mém PSP a všechny pozadí jely úplně v pohodě........Hned chtěl, abych mu ten plugin i s pozadími poslal. Koukal jsem, že tady na fóru je starý návod a není popsáno, třeba co nastane při vybití baterie nebo shutdownu (mě se stalo, že mi došla baterka, pesko hodí vybitou baterii, pak začne blikat zelená dioda a cca po 15sekundách se vypne. Po nabití jsem ho zpustil, naběhlo normální pozadí, ale žádné ikony (prostě jen obráze), psp se cca po 10s vypne. Po dalším spuštění je už originální pozadí s originálním gamebootem..........taky ve starém návodu nefunguje download.....Žádám tedy, jestli bych nemohl vytvořil nový Tutoriál, kde by vše bylo detailně popsané, stručné a jednoduché............ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
vnav
Ahoj, má 2 otázky. Vlastním PSP co mám v podpisu.......
1)Jde nějako na mém PSP rozchodit Custom Theme?
2)Jde nějako na mém PSP rozchodit Custom Gameboot?
To vše bez zásahu do flash.........
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.