zuzy Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 Ahoj všichni, Mám takovej nápad ohledně výměny Popcorn Hour (multimediální tank) a nahrazením ho PS3. Upřímně nemám moc času procházet forum, proto shrnu moje otázky tady a bylo by fajn, kdybyste mi mohli odpovědět tady. Otázky jsou následující: 1. Přehrávání MKV z HDD - Jde přehrávat MKV bez nutnosti konverze přes nějaký program? 2. Přehrávání DVD z HDD - Jde přehrávat "kopii" DVD (Audio a Video složky) z HDD v PS3? 3. Přehrávání internetového rádia - V Popcornu mám možnost přehrávat internetové rádio. Je taková možnost v PS3? 4. Hraní stažených her - Na co mám dát pozor před koupí PS3, když budu chtít hrát stažené hry? Mám PSP, takže vím, že některé PSP nejdou "cracknout". Takže předpokládám, že to je stejné u PS3. 5. Nové/Použité hry - Jak se pohybují ceny nových/použitých her? Pokud máte nějakou další radu, nebo přímo máte zkušenost s výměnou Popcornu za PS3, tak bych uvítal nápady. Díky ZUZY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vincent_Vega Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 Internet radio nejde.prohlizec v ps3 je k nicemu.Mkv nejde,kopie dvd taky nejde ,jen .avi filmy.Pokud chces krast hry tak ps3 musi mit FW3.41 info pro zlodeje http://console-forum.net/tema/100345-ps3-jailbreaking-pouze-info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 nic nenahrazuj popcorn je ciste na prehravani a umi to velice dobre jestli chces ps3 tak maximalne na hry a na blu-ray nic vic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 presne tak....mam popcorn, aj ps3.....ps3jka sa na popcorn co sa tyka prehravania formatov nechyta..."pukance" si pekne nechaj! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzy Odesláno Listopad 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 OK. Díky za info. ZUZY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts