Trapper1468625427 Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 Dobrý den,mám PSP 3004 chickenchen .Vždy když ho snažím spustit (najedu na obrázek ve složce mhuspeed3 tak by správně měla naskočit zelená obrazovka )ale to mě nejde,PSP se po najetí na obrázek sekne.Nevíte někdo co stím? Děkuji za pomoc...:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 zkus resetovat nastavení - system settings - restore system settings nekdy prej pomuze i format karty p.s kolikati máš kartu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 alesek__ Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 ve složce foto nemaš mit jiny obrazky edit: jen ten chickhen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Trapper1468625427 Odesláno Listopad 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 Ve složce máme pouze mhuspeed3,kartu mám 4GB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xiron Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 Taky se mi to stává někdy se mi povede úspěšně spustit chickenhen az treba na 10tej pokus :/ formatovat kartu a resetovat system seting je celkem blby kdyz mate ulozeny adresy atd. :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 Prostě zkouset zkouset..... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Orsor1468625451 Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 Prostě zkouset zkouset..... :D Přesně tak :D , reknu ti ja kdyz sem si daval chickHEN tak sem to delal cely den nez se to povedlo asi tak 200 pokusu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 dobry mit nejako malo kartu ne 4gb treba pres 512mb velikosti podari se ti to druhy pokus do desateho pokusu to budes mit. Pockat jestli ti to nejde nemas nahodu jeste jiny obrazky v pspscku? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Trapper1468625427 Odesláno Listopad 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 nahral jsem tam znova chiken chena starej vymazal a jedeto jak po masle :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Trapper1468625427
Dobrý den,mám PSP 3004 chickenchen .Vždy když ho snažím spustit (najedu na obrázek ve složce mhuspeed3 tak by správně měla naskočit zelená obrazovka )ale to mě nejde,PSP se po najetí na obrázek sekne.Nevíte někdo co stím?
Děkuji za pomoc...:psp:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.