xDante1986 Odesláno Srpen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2007 zdravím stáhnul jsem si hru pro xbox 360 Lost Planet....bohužel se mi ji nepodařilo hodit na dvouvrstvé dvd...xbox mi to nepřečte....je tu vůbec někdo kdo ví jak na to? jestli ano...dal by se sepsat podrobný návod? díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 R4don Odesláno Srpen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2007 musis mit flashnutou mechaniku.. a pak vypalit to dvd se specialne upravenou delkou sektoru.. vetsinou je to v souboru "nazev_hry.dvd" melo by byt u kazdeho image, co stahnes.. tento soubor .dvd hodis do clonecd a vypali se ti to tak jak by melo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xxmarsimxx Odesláno Září 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2007 a co přesně znamená presná délka sektoru? jako jeho název? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Září 14, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2007 R4don: dík ale nakonec jsem experimentoval a přišel na to :D už mám 60 her :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dawe Odesláno Září 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2007 lze hry vypalovat i pres program ImbBurn? Ze do nej hodim soubor s priponou dvd a pak jen dat vypalovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RedsnakeCZ Odesláno Září 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2007 zdravím stáhnul jsem si hru pro xbox 360 Lost Planet....bohužel se mi ji nepodařilo hodit na dvouvrstvé dvd...xbox mi to nepřečte....je tu vůbec někdo kdo ví jak na to? jestli ano...dal by se sepsat podrobný návod? díky Kup si originálku :lol: Z druhý ruky už LP seženeš kolem 500 Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RedsnakeCZ Odesláno Září 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2007 R4don: dík ale nakonec jsem experimentoval a přišel na to :D už mám 60 her :D a kolik z nich fakt dohraješ ? Kvůli lidem jako ty tu nemáme oficiální LIVE, MS si stěžuje na malý prodeje her :copy: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
zdravím stáhnul jsem si hru pro xbox 360 Lost Planet....bohužel se mi ji nepodařilo hodit na dvouvrstvé dvd...xbox mi to nepřečte....je tu vůbec někdo kdo ví jak na to? jestli ano...dal by se sepsat podrobný návod? díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts