Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

download her

Orsor1468625451

Otázka

Ahoj,prosim poradte mi jak mam rozbalit hru kterou stahnu na 8 casti? ja uz fakt nevim vzdycky stahnu tech treba 9 souboru (casti) kliknu na ten prvni dam extrahovat a nic napise se neznamy archiv nebo nenalezeny zadne archivy a tak to je u kazde hry :( poradte pls kdyztak skyp-orsor318

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Recommended Posts

• 0
A maji ty casti stejnou velikost (krome toho posledniho)? Jestli ne stahni jen ten archiv ktery je mensi

ano mam to presne tak jak rikas :( pls nenasel by se nekdo trpelivy kdo by mi napsal naky postup jak to dela :( a pokud to nepujde ani potom tak sem asi uplny debil

Odkaz ke komentáři

• 0
ano mam to presne tak jak rikas :( pls nenasel by se nekdo trpelivy kdo by mi napsal naky postup jak to dela :( a pokud to nepujde ani potom tak sem asi uplny debil

Hoď tu linky, ze kterých si stahoval, a které ti pak nešli rozbalit.

Prosím tě a nejsi nějaké malé děcko a máš na počítači rodičovskou ochranu - omezený přístup, nebo nejsi správce?

Odkaz ke komentáři

• 0
Hoď tu linky, ze kterých si stahoval, a které ti pak nešli rozbalit.

Prosím tě a nejsi nějaké malé děcko a máš na počítači rodičovskou ochranu - omezený přístup, nebo nejsi správce?

No tak je mi 15 takze jeste maledecko sem, ale rodice nemaji pristup do meho pokoje ani na PC.http://console-forum.net/tema/8685-psp-games-upload-by-marek-2080-gran-turismo toto je ten link a neslo mi z tama rozbalit:NFS:undercover a Gran Turismo

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu