Jardaplihal Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 Ahoj jsem strasne moc nestastny z niceho nic me nejde nadetekovat ovladac funguje pouze pres kabel. Dokonce jsem k vuli tomu objednal novy ovladac a ten take nefunguje pouze blika ale PS3 nenajde. Udelal jsem reset ovladace, zvolil tovarni nastaveni a dokonce jsem uz i 3x zformatoval PS3. Myslel jsem si ze stahnu novy firmware ale mam posledni verzi 3.50 nevite nekdo kdy bude nova a zda by to mohla vyresit? Diky vsem moooooooc za jakekoliv rady. JSEM UZ ZOUFALEJ A ZKOUSIM UZ COKOLIV :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 Zkus: Settings > Accessory Settings > Reassign Controllers :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardaplihal Odesláno Listopad 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 Zkus: Settings > Accessory Settings > Reassign Controllers :) No tak takhle se prirazuje ovladac mam to v nadpisu (Nejde me priradit ovladac) nebo i dva ovladace a tak dal to ja vim me to rpave nejde ovladac blika jako nabijeni a funguje ale kdyz dam treba priradit na cislo 1 tak misto aby se na ovladaci rozsvitila kontrolka 1 tak prestane blikat a zhasne uplne a kdyz ho odpojim od PS3 taknejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 pokud ja vim tak sony zrusila podporu neoriginalnich ovladacu myslim ze to bylo ve FW 3.50 ale nejsem si tim jisty protoze vcera jsem skousel neorigo smejda s kabelem a jel mi a kamosovi taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardaplihal Odesláno Listopad 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 pokud ja vim tak sony zrusila podporu neoriginalnich ovladacu myslim ze to bylo ve FW 3.50 ale nejsem si tim jisty protoze vcera jsem skousel neorigo smejda s kabelem a jel mi a kamosovi taky Super diky moc za radu, máš pravdu mohu s jistotou potvrdit že aktualizace 3.50 má v sobě něco co odrovná neoriginální ovladače. Bohužel mám doma 4 a z toho je pouze jeden noriginál a dneska se mě sestra přiznala že na něj vylila poděbradku čímž odrovnala wifi. Nic to ale neměnbí na tom že mě přestali fungovat téměř zároven v jeden den i ostatní 3 ovladače které jsem kupoval jako originály za 900kč na AUKRU. Zajel sem ke kamaradovi a u nej me ty 3 neoriginální ovladače jdou protože nemá poslední 3.50 aktualizaci. Jeho (nepolity ovladac original) jde zase bez problemu u me. Ještě jednou díky LOPO byl jsem zcela zoufaly a kdyz me sestra spatrila trpet tak se priznala. Jeste na zaver jedna rada pokud jste si nekdo kdekoliv koupil ovladac tak original se od neoriginalu pozna resetovacim tlacitkem (neoriginal ho ma taky teda jen dírku ale kdyz jej chcete resetovat tak to necvaka proste tam neni spinac) Diky a ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 za malo jinak kasli na neorigo ovladace a kupuj jen origo jsem zjistil ze setrit se nevyplati protoze vetsinou ty levne smejdy byvaji jen napul funkcni ja mam DS3 ktery lital po byte snad asi 5x byl totalne nasrot tak jsem ho slozil a porad funguje dobre jen pri vybracich chrochta :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardaplihal Odesláno Listopad 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 za malo jinak kasli na neorigo ovladace a kupuj jen origo jsem zjistil ze setrit se nevyplati protoze vetsinou ty levne smejdy byvaji jen napul funkcni ja mam DS3 ktery lital po byte snad asi 5x byl totalne nasrot tak jsem ho slozil a porad funguje dobre jen pri vybracich chrochta :-) Ja jsem je kupoval jako original akorat jsem ted zjistil ze original nejsou :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 tak to je blbe jeste k tomu jestli jsi za ne fakt zaplatil plnou cenu jdi to tomu prodejci omlatit o hlavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.