Soderano Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 Hledam kamarady na xbox live z Ceska a Slovenska ktery si muzu pridat na hrani Black Ops... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 Nick Snickersru Ale mam jednu chybu kdyz du do multaku a chci s nekym hrat tak mi to neukazuje zadnou mapu nebo spis neukazuje ze nekdo hraje! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirdase Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 Nick mirdasecz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WeZzy Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 Rád zahraju nick máš pod příspěvkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
becks7234 Odesláno Prosinec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2010 zdravím,jelikoš jsem na live taky.a black ops budu mít tak za 14 dní.lepší by bylo pařit i cz hráčema (kamaradama)můžete se mě přidat budu jen rád můj nick na live ForehandFaun27 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novys106 Odesláno Prosinec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 mam všechny COD :D tak mužem zapařit..ale head set podmínkou... nick mam v podpisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeppaPraseCZ Odesláno Prosinec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 || klidně si mně taky přidejte :) headset mám... || \/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dungeonmaster Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 hrajete Orig nebo mate palene? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodney2000 Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 r0dneyCZ (druhy znak je nula) , headset samozrejmosti :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rubosu Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 sem tu novy :) přidám se taky nemám skim hrát :) muj nick je Rubosu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kjuba371468625247 Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Cus taky si me pridejte nick: CherubicKjuba37 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 jdu do toho, headset mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m0406 Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 m0406 klidně si mě přidej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej120 Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Taky si mě klidně přidejte. Headset mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deli Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 taky se nabízim.... Gamertag: DeliPrime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shumii Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 taky rád zahraju nick : sustala , headt set mám jen nevím jak na něho :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajasXS Odesláno Leden 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 taky si rád zahraju... headset nemám ale furt když kecám tak si myslim že to muj hlas vysílá do hry x) takže možná mám xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.