kdyr Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 Cau, mam takovejch pár otázek, je toto dlc na svojí cenu dobré? Kolik je tam nových zbraní? Když si to koupim je to jen dlc, nebo to obsahuje i základní hru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 -cena už je stanovená ? -jestli tě baví obyč. bc2 tak tohle bude vítaný zpestření a určitě tě to bavit bude ;) -kolik tam bude zbraní ? to se neví protože to ještě nevyšlo... zatím se ví jen o plamenometu, m16, ak47 a určitě se v trailerech objevilo ještě něco... -a základní hra tam nebude! ale zůstanou ranky z obyč bc2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Listopad 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 ok díky moc. Já to viděl ke koupení za 700kč což se mi zdá moc, ale uvidim až to výde. Kdyby jste nekdo ještě věděl něco více tak mužete napsat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 tak jsem se dočetl že to má stát 15$ což je asi 270kč (cena je ale asi pro USA, uvidíme jak to bude v ČR).. budou tam 4 mapy, 15 zbraní a 6 vozidel včetně heli... jestli to bude stát do zhruba 4 stovek tak do toho určitě půjdu ! ale víc jak 500 bych za to asi nedal... ale pc verze bude možná dražší než ps3/xbox :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Listopad 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 Tak uvidim, protože je to asi neaktualizovaná cena. Normál bfbc2 stojí v tom samym obchoděl 450kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.