Zavorka Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 po zahrání dema můžu konstatovat že to je fakt masakr :) konečně nějakej simulátor helikoptér na konzole :) chování helikoptéry je v celku realné, grafika je moc pěkná (nejspíš engine IL2), ovládání taky fain a zvuky luxusní :) máte na výběr 2 obtížnosti já jako fanoušek helikoptér pouze na realistic :D datum vydání: EU 19.11.2010 US 16.11.2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crow1468623434 Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 Moje slova nášup jako kráva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 Nemá ochranu AP 25 - odzkoušeno s ABGX - patchováno na wave 2 ( mám FW 1.4 ) a spuštěno s dashem 9199 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majorsoft Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 Už to oficiálně vyšlo, nebo to hraješ před-datově ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 Nepřipojuji se nikdy na live , tak toto neřeším . Zkouším to hned , jak to stáhnu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Listopad 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 ted je celkem jedno jestli hrajete před release nebo po ... ban vás stejnak nemine ... jinak musím říct že je to fakt pecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.