ladislav Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 Potřebuji poradit mám PSP 1004 / 3,93/ a při spuštění se načte RECONVERY MENU a z menu nelze vyskočit jako když zamrzne.Jen když při restartu podržím šipku dolu tak to poskočí o jednu pozici.a tak restartuji až se dostanu na pozici Exit a pak mě to pustí dál. Při hře WRC auta stále brzdí. Když chci hru vypnout tak nelze šipkami nelze přeskočit na ANO a hru skončitTak vypnu PSP a znovu zapnu a opět to naskočí do Reconvery Menu. Kdo pomúže opravit i za úplatu jsem z Prahy 9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lada1965 Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 nikdo neporadí ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lenochod Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 poškozená zlačítka..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.