Sukacek Odesláno Srpen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2007 ahoj, muzete mi prosim zodpovedet par mych dotazu: - mam JAP verzi PSP a potvrzuji O misto X, jak uz tu bylo hodne psano. V Recovery Menu dam FAKE REGION EUROPE, restart, ale nic se nezmeni, porad v XMB menu potvrzuji koleckem? co je spatne? - nainstaloval jsem si IR Shell, ktery tedy bezi dobre, ma v nem byt reader CBR souboru, rad ctu komix, kde ho tam pls najdu? - v XMB kdyz se podivam na kartu je IR Shell - ikona PSP s modrym pozadim a IR Shell, ikona s cervenym pozadim.. k cemu slouzi? IR Shell se mi zapina po zapnuti PSP Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exist Odesláno Srpen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2007 O: jed do recovery, registry hacks/ a tam si na button assing na curently X reader: kdyz ams nejakej soubor hod si ho na kartu a kdyz na nej v ir shell kliknes reader se ti pusti sam 2x ir shell: na karte mas danej 2x ir shell.. verze 1.5 a verze 3,xx ... koukam ze mas fw 3,52 tak tam nech akorat hlavni slozku an rootu karty IRSHELL, a do game352 hod slozku irshell3x ... ostatni smaz ;) to je vse snad sme pomohl :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Srpen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2007 tu 1.50 verziu nemaz kopec veci idelen 1.50 napriklad booker plugin atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2007 napr. vsetky homebrew ide cez 1.50 verziu takz asi tak :))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sukacek Odesláno Srpen 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2007 Dekuji za objasneni... :) zkousel jsem nahrat CBR soubor na kartu a nasledne otevrit v IR Shellu, ale vubec mi to nejde..mam ho dat do nejakeho adresare nebo staci na kartu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.