whitestorm Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 Ahoj všichni ! Dotaz: Jedná se o PS3 40 Gb. - Po zapnutí se nespustí obraz ani nic nebliká... Po cca 20 vteřinách se samo vypne. - Zkoušel jsem "Recovery" menu a při jakékoli operaci se sekne a vypne. U formátování cca 32% - YLOYD nenablikává... Nevíte co to je za chybu, popř. jestli se dá vyřešit ?? Momentálně jsem připojil disk do PC a formátuju, tak nevím jestli je to poškozením disku... :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kane1998 Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 recovery menu ??? co to je prosim tě jinak ti asi neporadim ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 whitestorm Odesláno Listopad 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 recovery menu ??? co to je prosim tě jinak ti asi neporadim ... Servisní mód. Zmáčkni a podrž tlačítko power a čekej než se opět samo vypne. Poté ho zmáčkni a drž, pípne jednou, pípne dvakrát - pusť tlačítko. Naběhne ti ten mód Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 th0ca Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 vypada to na prehrivani konzole, prach muze byt primo uvnitr na nebo za vetrakama na chladici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 whitestorm Odesláno Listopad 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 vypada to na prehrivani konzole, prach muze byt primo uvnitr na nebo za vetrakama na chladici. To je právě otázka :-) Jedna verze je, že se přehřívá HW, ale tady je problém že nenaběhne vůbec systém. Druhá verze je, že je vadný HDD... Proto jsem přes DOS nahacknul ten jejich disk, vymazal MBR, naformátoval na FAT32 a vypadá, že by měl být OK. Jinak jsem ho vyluxoval a udělám teď pokus. Nechám ho vymrznout na balkóně a uvidíme :-)) PS: Zajímavý je, že když zapnu PS3 s JB tak se sama nevypne :-))) (Sony někde něco dělá špatně a zákazníci to musí platit) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 th0ca Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 na balkon ho nedavej, ted je uz docela zima, leda tak na 2 minuty +/- zkondenzuje ti tam voda a muzes ps3 zahodit. =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 whitestorm Odesláno Listopad 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 na balkon ho nedavej, ted je uz docela zima, leda tak na 2 minuty +/- zkondenzuje ti tam voda a muzes ps3 zahodit. =) Pravda, ale i ochlazení mu i tak nepomohlo... Stále byl KO. Tak jsem ho poslal lidem do Sevisu konzolí, tak se těšim až zjistim co se jí to stalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
whitestorm
Ahoj všichni !
Dotaz: Jedná se o PS3 40 Gb.
- Po zapnutí se nespustí obraz ani nic nebliká... Po cca 20 vteřinách se samo vypne.
- Zkoušel jsem "Recovery" menu a při jakékoli operaci se sekne a vypne. U formátování cca 32%
- YLOYD nenablikává...
Nevíte co to je za chybu, popř. jestli se dá vyřešit ??
Momentálně jsem připojil disk do PC a formátuju, tak nevím jestli je to poškozením disku...
:psp:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.