Shocky91 Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 Cau, koupil jsem si BF:BC2 limited edition, ale mam problem. Mam xbox arcade, takze pamet nic moc.. Na disku mam volnych 147mb, ale na instalaci map, atd. potrebuju 417mb. Kdyz jsem se koukal do memory, tak tam mam vsechno 0, jen savy a profily neco maji, dohromady asi 2mb. Chtel bych se zeptat, nedaji se nejak ty stary dashboardy atd. Vymazat? Na memory card ted bohuzel nemam.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 Na jakém disku ? Dashboard máš vždy jen jeden,tak nemůžeš žádný starý mazat . Dash s avatary je ale sám o sobě dost velký . Nejlepší by bylo kdyby jsi si pořídil alespoň 20 GB HDD . Nemáš alespoň flešku , kterou by jsi mohl použít ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shocky91 Odesláno Listopad 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 Prave ze nemam.. Tak ji hold nekde splasim :) A je jedno, jaka? Klasickej USB konec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 Ano - USB , ale jestli nemáš , tak ji nekupuj , protože se ti může stát , že ti nebude fungovat ( xbox nebere flešky od všech výrobců - http://console-forum.net/tema/90168-dashboard-9199-podpora-mass-storage-flashdisk-jako-hdd-a-unban-hdd/page24 ) . Já jsem si nedávno koupil 8 Gb od A DATA a xbox mi ji nechce vzít . Musel by jsi to napřed vyzkoušet . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shocky91 Odesláno Listopad 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 Dobre, diky moc ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.