David Kennedy Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 Čau, mám menší problémse savema na ps3, potřeboval bych rozchodit kamarádovy savy na svým ps3. Poraďte mi jak. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 chitryhoch Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 čau, sice přesně neznam tvuj problém, ale pokud bys potřeboval zkopírovat savy z jedno ps3na druhý, tak si najdi danej save a zkopíruj ho na flasku. Tu pak u kamaráda kopíruj do ps3 a hra by si jí měla najít sama. Pozor ale aby to byla fakt stejná hra! Např: uncharted 2 je UK verze (z boku označená jako BCES 00727) a česká (BCES 00509) a jejich savy nejsou kompatibilní ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jirimac Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 A co když mi nejdou ty savy zkopírovat na flashku a známému ano? :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
David Kennedy
Čau, mám menší problémse savema na ps3, potřeboval bych rozchodit kamarádovy savy na svým ps3. Poraďte mi jak. Dík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.