Xiron Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 Zdravim pokud tenhle thread nekdo čtete a jste v Ghost of Sparta ve městě Sparta uložte někam na net save a pošlete mi odkaz značně o to prosím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 mám to dohraný :) ale Chains of olympus nemůžu sehnat!! :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xiron Odesláno Listopad 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 http://www.uloz.to/hledej/?q=chains+of+olympus vyber si :D. Dneska sem si to dohral a ten konec krasně zakončenej akorát oficiálně se uvádělo že tenhle díl je mezi 2kou a 3kou a přitom konec ghost of sparta je stejny jak zacatek GOW2 trosku sem nechapal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 dík za link ale já hledám origo hru a to už mi SNAD schání ssaww :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Orsor1468625451 Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 ahoj ja mam takovy problem :D jak mam v Chain of olympus ukladat tu hru ? me se to nikdy neulozi :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jeffosek Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 ve hře máš vetšinou u zele ných a modrých truhlý z životy a manou taky takové světlě pole ta to je sava vejdeš daš kolečko a uložíš tot vše.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Orsor1468625451 Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 aha ze sem si toho nevsiml :D ale diky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melichar1111 Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 zdravim. jk Xiron řikal že je to mezi gow 2 a 3 , tk takhle to neni. je to mezi 1 a 2 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seam Odesláno Prosinec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2010 cau u GOW ghost of sparta nevite nekdo cast myslim ze je to Heraklion nejdriv udelate ty meduzy s tim ptakem ohnivakem pak jdete pres ty tramy svazany pak mistnost a je tam ta upadla socha jedna ze ctyr tou se da posouvat takze dopredu na balkon vpravo si otevru mriz potom dolu sochu vytahnu nahoru skocim na zed tam jsou dve truhly a pak nevim co dal?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horac Odesláno Prosinec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2010 cau u GOW ghost of sparta nevite nekdo cast myslim ze je to Heraklion nejdriv udelate ty meduzy s tim ptakem ohnivakem pak jdete pres ty tramy svazany pak mistnost a je tam ta upadla socha jedna ze ctyr tou se da posouvat takze dopredu na balkon vpravo si otevru mriz potom dolu sochu vytahnu nahoru skocim na zed tam jsou dve truhly a pak nevim co dal?? nahore je ta socha tak ji jen shod dolu a propadne se zem...taky mi to chvilku zabralo nez mi to doslo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedVous Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 zdravím, mám problém:D jsem asi v první třetině, v nějaké díře kde se pořád rodí pejsci, je tam stroj který nejde zničit ikdyž používám ty zbraně s "ohněm" které ty jiné stroje ničily. co tma mám udělat? a ještě líp ,je tady někde video návod jako na první díl GoW? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jesusek Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 RedVous: Ty psy musis nejakym stylem chytit a hazet je do toho stroje. Ja jsem je porad sekal a rozbilo se to tak nejak samo. Urcite na to prijdes. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anims1468624664 Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Stylem tim ze je chytas tlc. (o) a nasledne rovno odkopnes nohou do toho stroje.. Taky mi to trvalo nez jsem na to prisel :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melichar1111 Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 RedVous......stačí přijít k nějakýmu tomu psovi.....dát klečko....a pk jenom analogovou páčkou namířit na ten stroj....:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedVous Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 jj už se mi to podařilo, vždycky jsem počkal až na mě skočili a bylo:D a hned na to další sek, hned za těma psama se proběhne uličkou a má se skočit z jednoho nataženého lana na druhé a pak do baráku který má zničenou zed, pořád skáču a skáču a nemůžu doskočit:Dje tam nějaký trik nebo skáču špatně?:o) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melichar1111 Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 popiš pls víc tu situaci..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedVous Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 je to hned za těma psama, vyleze se na "jeřáb", tam se zpustí kámen dolů,musí se seskočit rychle na ten kámen dolů a on tě vytáhne nahoru, tam jsou 2 červené truhly, proběhne se ulička a tam jsou ty lana, skákal jsem to asi 30-40krát a vždycky na to další lano nedoskočím, a mám nějak skočit na to druhé lano a z něho pak do budovy které je rozbořená ze strany odkud tam mám skočit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melichar1111 Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 tady to je.....:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedVous Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 jj to je ono,díky moc, aspon nebudu muset s každou blbostí tady otravovat:o) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedVous Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 no stejnak nic, o na tom videu udělá obyčejný skok pokdu dobře vidím a chytne se toho druhého lana ale mě to prostě nejde:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 cus,v chains of olympus jsem na ceste k ty potvore,jsem hned u zacatku a mam sebrat mrtvolu abych otevrel dvere ale ta mrtvola tam musi zustat ale ja potrebuju znovu otevrit dvere,co stim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frewwww Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 cus,v chains of olympus jsem na ceste k ty potvore,jsem hned u zacatku a mam sebrat mrtvolu abych otevrel dvere ale ta mrtvola tam musi zustat ale ja potrebuju znovu otevrit dvere,co stim? Je tam krabice. Tady je to 5:53 minuta. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bery213 Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 jj to je ono,díky moc, aspon nebudu muset s každou blbostí tady otravovat:o) Nwm jestli to uz máš,ae asi vim co myslíš, taky mi to nejdřív nešlo , ale přece....musiíš zmáčknout najednou joistick-dopredu a křížek (skok) a pak by ti to melo vyjít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matulienkio Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 Prosim vas o odkaz na download gow ghost of sparta:roll:.vopred dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 je tu na forum stahni od ssawwa je to full game (USA) a funguje na 100% sám ji mám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.