Guest grYn_goo Odesláno Červenec 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2006 :( Po dlouhem cekani na downgrade jsem nainstaloval fastloader a po spusteni a zadani spusteni daneho iso souboru se mi vypne psp... prosim poradte co s tim.. :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pasul Odesláno Červenec 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2006 CO to je za hru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SEMRY Odesláno Červenec 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2006 Je to hrou. Používaj daxizo loader Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest grYn_goo Odesláno Červenec 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2006 no hru jsem zkousel Jamse Bonda ale byla to US verze tak jestli to neni tim?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Červenec 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2006 na bonda musíš mít ještě runumd a spuštět přes ten daxziso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest grYn_goo Odesláno Červenec 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2006 a kde vezmu ten runumd?? a nebo pls nejakej odkaz na games ktere fungujou v poho na fastloaderu nebo na daxziso+nastaveni opsion...dikes :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest grYn_goo Odesláno Červenec 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2006 Tak uz jse mi podarilo rozbehat runumd a daxziso ale pri spousteni Bonda mi to napise STARTING a hned na to START EROR... co to?? :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Number_x Odesláno Červenec 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2006 a nepouští se bond jako aplikace :?: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Guest grYn_goo
:( Po dlouhem cekani na downgrade jsem nainstaloval fastloader a po spusteni a zadani spusteni daneho iso souboru se mi vypne psp... prosim poradte co s tim.. :cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts