ssaaww Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 Čawec všichni.Chci se zeptat jestli je nějaký plugin na screenshot co jde vytvořit i ve hrách a ne jen v xmb menu.díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deamon125 Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 No... koukni na todle http://www.qj.net/qjnet/psp/psp-homebrew-mootjeuh/pcts-screenshot-plugin.html allows you to take screenshots in JPEG format while inside the PSP's XMB and in-game. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Shit, ten plugin je nastavenej, že bude fotit jen po zmáčknutí "L". Já mám verzi, že se fotí notou, ale bohužel jde jen v XMB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deamon125 Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Tjn to už mi je ale jedno :D ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 No mě ne, protože bych ho musel furt zapínat/vypínat jinak během hraní bych měl tuny screenů. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
genius1994 Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 a není tu nějaky plugin ktery mi umožní natačet vydea v XMB menu i ve hře? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Jedině to zapojit přes USB do PC a natočit nějakým programem v PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deamon125 Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 :D :D zachvíly by na to m PSP bylo 5GB screenů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laca25 Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 a co mám napsat do vsh.txt a game.txt????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.