zlatokop.zas Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 Ahoj všichni, Takže po 2letech jsem se pustil do upgrade pc a jelikož tomu moc nerozumím,tak bych rád kdyby mi někdo napsal pár svých rad/připomínek.Jelikož je comp starej 2 roky má základovku s DDR2 a tak jsem rovnou uvažoval o koupi nové desky s DDR3 a náházel bych do ní věci ze starýho kompu až na pár změn: Kompletní změny: Základní deska :Stará Nová Procesor :Starej Novej Pamět :Stará Nová (Stará neznámá od výrobce sestavy...NTT 2*1gb,jesti jsem to pochopil správně :D) Grafická karta :Stará Nová Zdroj :Starej Novej(Starej Codegen 400w víc asi nezjistim) Ponecháno: Harddisk(s OS Vista 32b) Zvuková karta(Realtek ALC662 @ Intel 82801GB ICH7 ,víc se mi nepdařilo zjsitit) Siťový adaptér(Realtek RTL8168C/8111C Family PCI-E,víc se mi nepodařilo zjistit) Počítač bych využíval každopdně na hraní her a rád bych hru spustil na plné pecky,pište svoje komentáře a návrhy na zlepšení.....+- stejné ceny jako těchto komponentů abych se vešel....Kdyby bylo cokoliv ještě potřeba vědet napište a já to zjistím. Zatím díky,zlatokop......:bash::bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Listopad 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 Refresh,+ se omlouvám a žádám o přesunutí do správné kategorie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.