lavooo Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 Čau, mám dotaz, měl jsem xko 360 a měl jsem ban , teď si kupuju nový xko a chci použít HDD ze starýho. Nemá to vliv na to abych dostal ban i na novým ? To bych totiž nerad . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 Ne, HDD půjde bez problémů. Ale je možné, pokud jsi dostal ban v minulé vlně, že nepůjde GT a savy u her. GT se dá obnovit přes Live (pokud se ale připojíš), savy, no, tam je to horší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lavooo Odesláno Listopad 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 Tak savy by mě ani nevadili, aspoň důvod si zahrát hry znova :D .... takže banu se bát nemusím, fajn... A jak je to ještě s hraním po live a chozením na marketplace , když budu mít ixtreme LT 1.1a nebudu hrát nic dřív než ofiko vyjde ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 To těžko říct. Možná by nebylo od věci počkat na nový LT+, který se postará o AP2.5 ochranu. Ale i tak tam nějaké riziko bude asi vždy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lavooo Odesláno Listopad 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 Aha.... Díky za rady, jinak asi nevíš kdy možná tak bude to LT+ ? Jestli se už chystá ? Jelikož zítra si jedu pro xko, zatím nebude flash, to až seženu někoho z Brna kdo mi to udělá na počkání. Jinak mám totiž starý xko pohřbený skoro půl roku, tak se těším jak malej jarda na pořádný paření Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 c4eva, jako obvykle, řekne jen "až bude, tak bude". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
lavooo
Čau, mám dotaz, měl jsem xko 360 a měl jsem ban , teď si kupuju nový xko a chci použít HDD ze starýho. Nemá to vliv na to abych dostal ban i na novým ? To bych totiž nerad .
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.