lavooo Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2010 Čau, mám dotaz, měl jsem xko 360 a měl jsem ban , teď si kupuju nový xko a chci použít HDD ze starýho. Nemá to vliv na to abych dostal ban i na novým ? To bych totiž nerad . Citovat
0 Nanaki Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2010 Ne, HDD půjde bez problémů. Ale je možné, pokud jsi dostal ban v minulé vlně, že nepůjde GT a savy u her. GT se dá obnovit přes Live (pokud se ale připojíš), savy, no, tam je to horší. Citovat
0 lavooo Odesláno Listopad 9, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2010 Tak savy by mě ani nevadili, aspoň důvod si zahrát hry znova :D .... takže banu se bát nemusím, fajn... A jak je to ještě s hraním po live a chozením na marketplace , když budu mít ixtreme LT 1.1a nebudu hrát nic dřív než ofiko vyjde ? Citovat
0 Nanaki Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2010 To těžko říct. Možná by nebylo od věci počkat na nový LT+, který se postará o AP2.5 ochranu. Ale i tak tam nějaké riziko bude asi vždy. Citovat
0 lavooo Odesláno Listopad 9, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2010 Aha.... Díky za rady, jinak asi nevíš kdy možná tak bude to LT+ ? Jestli se už chystá ? Jelikož zítra si jedu pro xko, zatím nebude flash, to až seženu někoho z Brna kdo mi to udělá na počkání. Jinak mám totiž starý xko pohřbený skoro půl roku, tak se těším jak malej jarda na pořádný paření Citovat
0 Nanaki Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2010 c4eva, jako obvykle, řekne jen "až bude, tak bude". Citovat
Otázka
lavooo
Čau, mám dotaz, měl jsem xko 360 a měl jsem ban , teď si kupuju nový xko a chci použít HDD ze starýho. Nemá to vliv na to abych dostal ban i na novým ? To bych totiž nerad .
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.