Matt54 Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 Čau všichni, mám playstation3 chvíl a včera jsem se zaregistroval na PSN. A když si najedu na Playstation store tak si můžu koupit jenom nějaký hry, protože u některejch není cena (třeba fight night round 4, Race driver grid, UFC, CoD MW2 atd.). Já bych chtěl vědět proč si nemůžu koupit i ty ostatní hry ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 Tyhle hry tam na prodej nejsou,rozklikni si je a uvidiš tam DLC který si do nich mužeš zakoupit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matt54 Odesláno Listopad 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 ok dík za odpověď takže si je budu miset koupit na Blueray. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 jj na psn sou jen nejaky hry, ktery vetsinou nejsou mainstream ale uselles nebo jak se to pise :D pres PSN se daji kupovat hlavne DLC a nebo nejaky hry, ktery vyjdou po urcite dobe (jako ted napr GOW HD coll.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinrehakcz Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 jinak na PSN se pro tebe samotnýho ani nevyplatí kupovat hry,jsou předražený,ale když se pak tomluvíš s více lidma,tak je to paráda,naposledy GOW 1&2 za 150,- :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.