Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Neoficiální CXMB na 5.03 GEN-C (Aktualizace 9.11.2010)

vnav

Recommended Posts

Jelikož stále přibývá lidí, kteří si chtějí zpříjemnit své PSP a nemají možnost zasahovat do flash, tak jsem se rozhodl napasat bezpečný návod. Přidám i cca 100 převedených pozadí, které jsou 100% funkční...

Aktualizace je z důvodu, protože starý návod má mrtvé linky

Co je to CXMB?

-Je to radikální změna nejen menu vašeho PSP

Co umí CXMB?

-Změnit menu + pozadí

-Změnit intro

-Změnit gameboot

Kde lze stahovat CXMB?

-Všude na internetu, ale pozor pouze CXMB pro 5.00 M33

Proč jen pro 5.00 M33?

-Protože konvertor obsažený ve složce umí překonvertovat jenom 5.00 M33 bez rizika bricku. Ostatní způsobí brick!

Čili je to nebezpečné?

-Ne, když vše uděláte podle mého návodu, tak ne.

Návod

1.Stáhněte si cxmb.rar

2.Otevřete složku Lite (full verze obsahuje i editor s vytvářečem)

3.Zkopírujte složku cxmb do vašeho PSP (ms0:/ CXMB /)

4.pokud je CXMB váš první plugin, zkopírujte soubor VSH do (ms0:/ seplugins /)

-pokud není váš první přidejte do souboru vsh řádek ms0:/cxmb/cxmb.prx

5.zkopírujte CTF téma do adresáře (ms0:/ PSP/ THEME /)

6.Nyní spustíte 5.03 GEN-C

7.Dáme SELECT a vybereme Recovery menu

8.Zde vybereme PLUGINS a zkontrolujeme jestli je u cxmb.prx ENABLED

-pokud ne, tak po najetí zmáčkneme křížek a už se zobrazí ENABLED

9.Dáme back a exit

10.Najedem na theme settings a změníme na Custom theme

11.Máme překopané PSP :psp:

Časté mýlky:

-Stačí jedno špatné pozadí a už si nezahraju ISO hry!

-Po vybití baterky ti to brickne PSP!

-Po aktivaci originálního pozadí mě zůstalo to staré!

Pravda:

1.Ano, ale ještě jsem neviděl nikoho, kdo by byl tak hloupý a narval tam cxmb pro 5.50.

2.Ne mám vlastní zkušenost viz níže.

3.Ne nezůstane, stačí vypnout PSP a máte originální.

POZOR

-CXMB se ukládají do paměti genu! Z toho plyne, že po vypnutí PSP bude pozadí original, ale po nahození genu, zase custom! (Podle mě je to výhoda....)

-Pokud chcete mít GEN s original theme, pak musíte zvolit original theme a právě používané custom theme vymazat!

-Po úplném vybití PSP nabijte, zapněte (nyní uvidíte pouze vlnky, ale žádné ikony - PSP si resetuje theme) po 10s se samo vypne, znovu zapněte, nyní máte vše v pořádku (original od SONY).

Soubory:

CXMB

Témata:

PART 1

PART 2

PART 3

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Právě pokračuji v uploadu funkčních témat.

Do hodiny by to mělo být nahrané.........

Edit: Vše nahráno (Akorát jsem si v pesku všimnul, že je tam i theme pro 4.xx. Nevím jak se mě tam dostalo, ale je bohužel i v rarech. Je poznat podle banneru, na kterém je napsáno: ,,for 4.xx CFW´´. Omlouvám se, ale všimnul jsem si toho až teď při změně pozadí.)

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Funguje to jenom na 5.03GEN-C nebo i na Prometheovi?? Mohl bych kdyžtak poprosit o link na nejnovějšího Promethea??? Když mám zaplýho Promethea tak se mi VTF témata vůbec neukážou, tak usuzuji, že to na prometheovi nefaká.. =(( Když přepnu na GEN-C tak to jede v poho, jen některý témata mi to nenahodí a jen mi vypnou psp... zkoušel jsem i CTFtool_GUI a napsalo mi to, že už to je téma pro 5.03 ale pořád nejdou... =D některý mi jdou např. Little folder, The 3rd Birthday, ale jiný jako třeba z prvního packu mi nefakčí a přitom mi CTFtool napíše že jsou pro 5.03.. nevím kde dělám chybu... =D

Odkaz ke komentáři

Popořadě:

Funguje to jenom na 5.03GEN-C nebo i na Prometheovi?? Mohl bych kdyžtak poprosit o link na nejnovějšího Promethea??? Když mám zaplýho Promethea tak se mi VTF témata vůbec neukážou, tak usuzuji, že to na prometheovi nefaká.. =(( Když přepnu na GEN-C tak to jede v poho, jen některý témata mi to nenahodí a jen mi vypnou psp... zkoušel jsem i CTFtool_GUI a napsalo mi to, že už to je téma pro 5.03 ale pořád nejdou... =D některý mi jdou např. Little folder, The 3rd Birthday, ale jiný jako třeba z prvního packu mi nefakčí a přitom mi CTFtool napíše že jsou pro 5.03.. nevím kde dělám chybu... =D

Ano jede to na 5.03 Prometheus v10 (i jiné verze, já mám tuto)

console-forum/PSP/Tutoriály/4 řádek

Mě jelo 90% na GEN-C a 89% mi jede na prometheovi.

pujde to i na prej nejkvalitnejsim 5.03 gen a?

Ano jede to na 5.03 GEN-A (Ale je hloupost používat GEN-A, jsou to jen pařmenský povídačky, že je kvalitnější. Ba naopak byl jako první vydán... sám jsi psal, že první verze ISO Loaderu na 6.20 je velice nestabilni ;) )

Mám problém v recovery nemám cxmb... Co stím ?

Překopíroval jsi složku VSH do seplugins? A nebo pokud ji už máš, tak tam jenom přidej ,,ms0:/seplugins/cxmb.prx´´

Pôjdu aj témy na 5.00 m33-6?

Ano CXMB na 5.00 m33 1 až 6 jsou úplně stejná (to číslo za tím je jen verze CFW). Po překonvertování již půjdou.

Takže ešte raz. Stiahnem si tému pre 5.00 M33 a dám ju do CTF_Convertor. Ten mi ju prekonvertuje do kompatibility s 5.03 GEN a už pôjde? A tie témy čo si tu dal, sú už prekonvertované?

Ano už ti to půjde. Ano nahraná témata jsou již překonvertována

ahoj chci se zeptat jestli to jde udelat trosku obracene,,, mit nahozenej gen a teprv potom vytvorit nove prostredi?

Ano můžete mít už nahozený Gen a pak kopírovat (ten bod v návodu vynechej)

3.Zkopírujte složku cxmb do vašeho PSP (ms0:/ CXMB /)

blbej dotaz asi..ale slozku nebo obsah slozky?..diky :D a nezlob se

Celou složku CXMB, protože v PSP předtím nebyla

PS: Pokud jsem někoho vynechal, tak napište.

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu