vnav Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 Jelikož stále přibývá lidí, kteří si chtějí zpříjemnit své PSP a nemají možnost zasahovat do flash, tak jsem se rozhodl napasat bezpečný návod. Přidám i cca 100 převedených pozadí, které jsou 100% funkční... Aktualizace je z důvodu, protože starý návod má mrtvé linky Co je to CXMB? -Je to radikální změna nejen menu vašeho PSP Co umí CXMB? -Změnit menu + pozadí -Změnit intro -Změnit gameboot Kde lze stahovat CXMB? -Všude na internetu, ale pozor pouze CXMB pro 5.00 M33 Proč jen pro 5.00 M33? -Protože konvertor obsažený ve složce umí překonvertovat jenom 5.00 M33 bez rizika bricku. Ostatní způsobí brick! Čili je to nebezpečné? -Ne, když vše uděláte podle mého návodu, tak ne. Návod 1.Stáhněte si cxmb.rar 2.Otevřete složku Lite (full verze obsahuje i editor s vytvářečem) 3.Zkopírujte složku cxmb do vašeho PSP (ms0:/ CXMB /) 4.pokud je CXMB váš první plugin, zkopírujte soubor VSH do (ms0:/ seplugins /) -pokud není váš první přidejte do souboru vsh řádek ms0:/cxmb/cxmb.prx 5.zkopírujte CTF téma do adresáře (ms0:/ PSP/ THEME /) 6.Nyní spustíte 5.03 GEN-C 7.Dáme SELECT a vybereme Recovery menu 8.Zde vybereme PLUGINS a zkontrolujeme jestli je u cxmb.prx ENABLED -pokud ne, tak po najetí zmáčkneme křížek a už se zobrazí ENABLED 9.Dáme back a exit 10.Najedem na theme settings a změníme na Custom theme 11.Máme překopané PSP :psp: Časté mýlky: -Stačí jedno špatné pozadí a už si nezahraju ISO hry! -Po vybití baterky ti to brickne PSP! -Po aktivaci originálního pozadí mě zůstalo to staré! Pravda: 1.Ano, ale ještě jsem neviděl nikoho, kdo by byl tak hloupý a narval tam cxmb pro 5.50. 2.Ne mám vlastní zkušenost viz níže. 3.Ne nezůstane, stačí vypnout PSP a máte originální. POZOR -CXMB se ukládají do paměti genu! Z toho plyne, že po vypnutí PSP bude pozadí original, ale po nahození genu, zase custom! (Podle mě je to výhoda....) -Pokud chcete mít GEN s original theme, pak musíte zvolit original theme a právě používané custom theme vymazat! -Po úplném vybití PSP nabijte, zapněte (nyní uvidíte pouze vlnky, ale žádné ikony - PSP si resetuje theme) po 10s se samo vypne, znovu zapněte, nyní máte vše v pořádku (original od SONY). Soubory: CXMB Témata: PART 1 PART 2 PART 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deamon125 Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 No díky no odpoledne už sem skusil.... ale divný je že i po patchi mě prostě většina schémat nejde a restartujou mi PSP xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vnav Odesláno Listopad 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 Právě pokračuji v uploadu funkčních témat. Do hodiny by to mělo být nahrané......... Edit: Vše nahráno (Akorát jsem si v pesku všimnul, že je tam i theme pro 4.xx. Nevím jak se mě tam dostalo, ale je bohužel i v rarech. Je poznat podle banneru, na kterém je napsáno: ,,for 4.xx CFW´´. Omlouvám se, ale všimnul jsem si toho až teď při změně pozadí.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deamon125 Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 JJ jasně díky moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pwnrer Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 cau mam problem jel sem presne podle tveho navodu ale tu 8. nemam v PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vnav Odesláno Listopad 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 cau mam problem jel sem presne podle tveho navodu ale tu 8. nemam v PSP Nemáš v Recovery menu složku plugins, nebo nemáš u CXMB napsáno v závorce ENABLED? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pwnrer Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 ee nemam :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vnav Odesláno Listopad 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 Pokud nemáš v závorce enabled, tak najeď na CXMB (pomocí šipek) a pak zmáčkni křížek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vnav Odesláno Prosinec 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 Mohl bych poprosit adminy o přesuntí do sekce SOFTWARE/XMB Customizing ? Mockrát díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody_sk Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Hm viete mi poradiť? Postupoval som podľa navodu, ale ku konci keď volim už temu, tak mi displey zčerná a po par sekundach sa mi psp uplne vypne. Skušal som to viac krat ale s rovnakým výsledkom :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vnav Odesláno Prosinec 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Máš v PSP moje témata? Pokud ano, tak po aplikování se PSP vypne a asi po 5s znovu naběhne s aplikovaným tématem (spustí se gameboot) PS:Už mi hodně lidí psalo, že jim to nejde. Většinou byl problém v převádění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody_sk Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 Už mi to ide, mal si pravdu stačilo dlhšie počkať a spustiť znovu 5.03 .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Secre Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 Funguje to jenom na 5.03GEN-C nebo i na Prometheovi?? Mohl bych kdyžtak poprosit o link na nejnovějšího Promethea??? Když mám zaplýho Promethea tak se mi VTF témata vůbec neukážou, tak usuzuji, že to na prometheovi nefaká.. =(( Když přepnu na GEN-C tak to jede v poho, jen některý témata mi to nenahodí a jen mi vypnou psp... zkoušel jsem i CTFtool_GUI a napsalo mi to, že už to je téma pro 5.03 ale pořád nejdou... =D některý mi jdou např. Little folder, The 3rd Birthday, ale jiný jako třeba z prvního packu mi nefakčí a přitom mi CTFtool napíše že jsou pro 5.03.. nevím kde dělám chybu... =D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody_sk Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 Ja mam Prometea-2 a na tom to ide v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 pujde to i na prej nejkvalitnejsim 5.03 gen a? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fasta Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 Pôjdu aj témy na 5.00 m33-6? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frezen91468625049 Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 Mám problém v recovery nemám cxmb... Co stím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fasta Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 Ja som to našiel v inej zložke.. Skús pohľadať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michat Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 funguje to i na prometheusi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fasta Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Takže ešte raz. Stiahnem si tému pre 5.00 M33 a dám ju do CTF_Convertor. Ten mi ju prekonvertuje do kompatibility s 5.03 GEN a už pôjde? A tie témy čo si tu dal, sú už prekonvertované? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xakrurychle Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 ahoj chci se zeptat jestli to jde udelat trosku obracene,,, mit nahozenej gen a teprv potom vytvorit nove prostredi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xakrurychle Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 3.Zkopírujte složku cxmb do vašeho PSP (ms0:/ CXMB /) blbej dotaz asi..ale slozku nebo obsah slozky?..diky :D a nezlob se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vnav Odesláno Leden 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 Popořadě: Funguje to jenom na 5.03GEN-C nebo i na Prometheovi?? Mohl bych kdyžtak poprosit o link na nejnovějšího Promethea??? Když mám zaplýho Promethea tak se mi VTF témata vůbec neukážou, tak usuzuji, že to na prometheovi nefaká.. =(( Když přepnu na GEN-C tak to jede v poho, jen některý témata mi to nenahodí a jen mi vypnou psp... zkoušel jsem i CTFtool_GUI a napsalo mi to, že už to je téma pro 5.03 ale pořád nejdou... =D některý mi jdou např. Little folder, The 3rd Birthday, ale jiný jako třeba z prvního packu mi nefakčí a přitom mi CTFtool napíše že jsou pro 5.03.. nevím kde dělám chybu... =D Ano jede to na 5.03 Prometheus v10 (i jiné verze, já mám tuto) console-forum/PSP/Tutoriály/4 řádek Mě jelo 90% na GEN-C a 89% mi jede na prometheovi. pujde to i na prej nejkvalitnejsim 5.03 gen a? Ano jede to na 5.03 GEN-A (Ale je hloupost používat GEN-A, jsou to jen pařmenský povídačky, že je kvalitnější. Ba naopak byl jako první vydán... sám jsi psal, že první verze ISO Loaderu na 6.20 je velice nestabilni ;) ) Mám problém v recovery nemám cxmb... Co stím ? Překopíroval jsi složku VSH do seplugins? A nebo pokud ji už máš, tak tam jenom přidej ,,ms0:/seplugins/cxmb.prx´´ Pôjdu aj témy na 5.00 m33-6? Ano CXMB na 5.00 m33 1 až 6 jsou úplně stejná (to číslo za tím je jen verze CFW). Po překonvertování již půjdou. Takže ešte raz. Stiahnem si tému pre 5.00 M33 a dám ju do CTF_Convertor. Ten mi ju prekonvertuje do kompatibility s 5.03 GEN a už pôjde? A tie témy čo si tu dal, sú už prekonvertované? Ano už ti to půjde. Ano nahraná témata jsou již překonvertována ahoj chci se zeptat jestli to jde udelat trosku obracene,,, mit nahozenej gen a teprv potom vytvorit nove prostredi? Ano můžete mít už nahozený Gen a pak kopírovat (ten bod v návodu vynechej) 3.Zkopírujte složku cxmb do vašeho PSP (ms0:/ CXMB /)blbej dotaz asi..ale slozku nebo obsah slozky?..diky :D a nezlob se Celou složku CXMB, protože v PSP předtím nebyla PS: Pokud jsem někoho vynechal, tak napište. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mekron Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 Vše jsem udělal podle návodu a chci se zeptat když mám plugin Sedna který je na to, abych nemusel znova nahazovat HEN tak mi to pak normálně pude?Nemusim to restartovat nebo něco podobnýho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vnav Odesláno Leden 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 Netuším co je to Sedna (od Gen-C je vypnutí pomocí držení tlačítka na boku zakázáno (PSP se pouze uspí) a jde ho vypnout jenom přes VSH) Jinak pluginy na funkčnost nemají vliv... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.