David007 Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 Může mi prosím vás někdo říct co tohle znamená a jestli s tím můžu jít na Live? Starting Verification Looking for CBE585E6D1F515F8.ini in the online verified database There is no verified rip of this Xex/SS combination in the online database Failed to find a verified ini file for this Xex/SS combination Verification failed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 Hra neni v databázi ... ale to je celkem jedno, v tuhle chvíli bych na live nechodil učitě, očekává se vlna banů, při který ti teď už nic nepomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 Podle čísla je to Call of Duty: Black Ops. Ta hra vychází dnes, takže zde by problém nebyl. Kde by ovšem problém mohl být, je fakt, že se nemusí jednat o retail verzi, ale třeba novinářskou, apod. A pokud půjdeš na net s takovou verzí, mohl by jsi mít problém. Tahle verifikace, která nemohla proběhnout, slouží právě k tomuto. Zjistit, zda se jedná o retail verze, která je běžně dostání v obchodě. Proto se také do DB dostane až v okamžiku, kdy ji někdo koupí a ripne a pošle do oné DB. U takových exponovaných her je to spíš otázka hodin, maximálně dnů. IMO bych radši jeětě počkal, těch pár dnů tě nezabije. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David007 Odesláno Listopad 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 Já teď na Live určitě nepůjdu, ale jedná se mi o to když jí teď budu hrát offline tak abych se nedostal na Black list. A kdybych zkusil stáhnout nějakou jinou verzi tak by to bylo v pohodě? A poslední dotaz, nemá vyjít náhodou až zítra? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 1) Jediný způsob, jak dostat flag off-line je přes AP2.5 ochranu. A to se tuším, této hry netýká. 2) Stáhneš si jinou verzi, pokusíš se jí zkontrolovat a... hra pořád nebude v seznamu. Prostě počkej, až se tam objeví, tak buď se hra zkontroluje přímo, nebo se opraví na dobrou verzi, to Abgx zvládá. 3) Whatever, já se díval na net, bylo tam 9.11.2010. Víc neřeším, podobné blbosti mě nijak nezajímají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David007 Odesláno Listopad 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 Ale já se díval přímo na stránky abgx360.com a tam už hra právě v seznamu je. Nebo máš na mysli jiný seznam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 No jak říkám, hru nesleduju. V tom případě zkus ještě počkat, zda se tam tvoje verze objeví. Nebo vážně stáhni jinou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
David007
Může mi prosím vás někdo říct co tohle znamená a jestli s tím můžu jít na Live?
Starting Verification
Looking for CBE585E6D1F515F8.ini in the online verified database
There is no verified rip of this Xex/SS combination in the online database
Failed to find a verified ini file for this Xex/SS combination
Verification failed
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.