blade12 Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 Dobrej, na aukru jsme našel na koupi TENNSY A chtěl jsem se před koupí zeptat na skušenost a zdali jste už někdo třebas od tohodle člověka koupil??? Nerad bych nalítl proto se ptám děkuji za vaší odpověd přidávám link : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 Ten link odebírám je to proti pravidlům. Ano jedná se o spolehlivého dodavatele, stačí si přečíst komentáře u jeho uzavřených obchodů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Schimpy Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 Dobrej, na aukru jsme našel na koupi TENNSY A chtěl jsem se před koupí zeptat na skušenost a zdali jste už někdo třebas od tohodle člověka koupil??? Nerad bych nalítl proto se ptám děkuji za vaší odpověd přidávám link : Pokial je to ten pán ktorý je z Ostravy tak ano je spolahlivá osoba, bral som od neho Teensy 1.0 už dvakrát.. Určite odporučam.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 blade12 Odesláno Listopad 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 Omlouvám se za porušení pravidel. A děkuji vám za vaší pomoc :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
blade12
Dobrej, na aukru jsme našel na koupi TENNSY A chtěl jsem se před koupí zeptat na skušenost a zdali jste už někdo třebas od tohodle člověka koupil??? Nerad bych nalítl proto se ptám děkuji za vaší odpověd přidávám link :
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts