ste78 Odesláno Srpen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2007 Dobrý den, mám na kartě Fastloader v0.7, pak jakejsi MPH 2.0 něco a UMD emulator... Je mezitím vůbec nějaký rozdíl, nebo je jedno v kterém programu ty isa pouštím? Předem díky za odpovědi :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 milux Odesláno Srpen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2007 co máš za FW? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ste78 Odesláno Srpen 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2007 FW: 1.5 :) vidíš hodím si to do podpisu :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cvak01 Odesláno Srpen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2007 Ste78 fastloader sem uz tak rok nikde nevidel :D hod si tam nejakej custom fw nebo devhook - vsechno je v tutorialech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 milux Odesláno Srpen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2007 tak upgradni na nejaky custom firmware anemusíš mít žadné emulátory a loadery stačí potom až budeš mí cf dát na ms0:/ISO/ a sem vložíš hry.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 atry Odesláno Srpen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2007 ...je to zastaralej zpusob jak zpoustet ISA....z doby kdy nebyly este CUSTOM FIRMWARE... ..takze hod si tam nejakje...v topicu pro zacatecniky ci v tutorialech najdes info a dokazy... ..pouzivani tech hombrew(fastloader,MPH-ten snad simuloval vyssi fm,devhooky...a nevim jakejch este) je nepohodlny a nespolehlivy... ..s custom firmwarem se nemusis o nic starat - naharajes pak jen hry do slozky ISO (stejne jako u tehlech tvej programu), ale hry se ti zobrazi ke spusteni primo v menu PSP (nemusis spoustet a nastavovat ty programy) ..navic budes mit funlce nejnovejsi firmwareu....a od 1.50ky k 3.40 je to celkem dlouha cesta...ikdyz sony se moc necini..ikdyz naky zmeny tam sou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ste78 Odesláno Srpen 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2007 ok díky moc a pls kterej CF si tam mám hodit? který je nejlepší a nejjednodušší na instalaci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cvak01 Odesláno Srpen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2007 Ja mam 3.40 OE-A : http://console-forum.net/showthread.php?t=6527 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 milux Odesláno Srpen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2007 ok díky moc a pls kterej CF si tam mám hodit? který je nejlepší a nejjednodušší na instalaci? ja bych ti doporučil 3.30 oe-a ale většina lidí používá 3.40 a někteří od rusáků 3.51 m33 a 3.52 m33 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ste78 Odesláno Srpen 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2007 Ok, mám 3.40 díky moc všem :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ste78
Dobrý den,
mám na kartě Fastloader v0.7, pak jakejsi MPH 2.0 něco a UMD emulator...
Je mezitím vůbec nějaký rozdíl, nebo je jedno v kterém programu ty isa pouštím?
Předem díky za odpovědi :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts