vrtalos Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 Ahoj chci se zeptat koupil jsem si black ops ale seka se mi nebo spíš mam malo fps (tak kolem 30FPS)no MW2 sem rozjel naplno bez problemu. MAM Nvidiu GTX 250 serie 200. Procesor AMD dual 2.7a 4GB RAM(Visty 64bit) . nema nekdo radu jak to FPS zvýšit? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 v configu si nastav /com_maxfps 125 .. Ale aj kamošom to laguje , takže to nebude v tomto chyba asi ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 Potrebuju pomc, na kompu se mi smazali vsechny savy a ja nemam naladu to cele opakovat, skoncil jsem nekde v pulce (myslim ze jsem dodelal 8. misi) a potreboval bych to rozbehnout od tud, hledal jsem a dokonce i nasel savy ale nevim co s tim dam li to do prislusne slozky ve hre se nic nedeje...poradte prosim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ball Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 http://www.grunex.com/Page/problemy-s-pc-verzi-cod-black-ops/ Doporucuji precist Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 Tenhle problem me uplne minul, ale je mi to na hovno kdyz to musim hrat od znova na to asi nemam silu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.