petiiik77 Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 Zdravim už někdo skoušel hry který jsou určený pro kinect hrát ?? aspon bez hw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 ako aspon bez hw? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 petiiik77 Odesláno Listopad 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 no bez kinectu ze hru vypali ale nema kinect Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 Logika: skusat hrat Kinect hry bez Kinectu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ringit Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 Zdravim už někdo skoušel hry který jsou určený pro kinect hrát ?? aspon bez hw mam uz kinect i paleny hry...vse jede OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 petiiik77 Odesláno Listopad 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 díky za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PSKDB Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 Zdravím, mám možná hloupý dotaz: Mám xbox 360 flash verze je okolo 1.5, takže pri vydání nových her, musím predelávat wawe ochranu, to mi nevadí. Mám dotaz, zda-li to půjde i u kinect her? Na xlive nechodím. Předem díky za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Freemanboy Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 Ano, pujde, já kinect hry předělávám na wave4 a jedou mi v pohodě Zdravím, mám možná hloupý dotaz: Mám xbox 360 flash verze je okolo 1.5, takže pri vydání nových her, musím predelávat wawe ochranu, to mi nevadí. Mám dotaz, zda-li to půjde i u kinect her? Na xlive nechodím. Předem díky za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PSKDB Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 Díky za odpoved a za radu. Já to budu muset predelavat asi na wawe 2 / nebo wawe 3. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gauner Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 Ahoj, jsem lama tak se omlouvám ale hra na Kinect je wawe 7 v jakém programu to tedy převedu na wawe 4 když mi wawe patcher hlásí chybu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 V žádném programu to převádět nemusíš a toho co ti píše si nevšímej . Ten FW , který spouští hry s wave 4 spouští zatím i všechny další wave . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gauner Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 V žádném programu to převádět nemusíš a toho co ti píše si nevšímej . Ten FW , který spouští hry s wave 4 spouští zatím i všechny další wave . Tak že pouze vypálím v img burn a hotovo?:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 Ano - tak jak jsi to dělal dosud . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
petiiik77
Zdravim už někdo skoušel hry který jsou určený pro kinect hrát ?? aspon bez hw
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.