Malodej Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 Dobrý večer, mám doma psp 2004 s FW 5.51 a date code 8A ... chtěl bych si ho zkusit flashnout sám :) to jde jen přes pandoru a MMS nebo to jde udělat i nějak jinak? a když si z baterie v tom psp udělam pandoru, dá se pak zase používat normálně? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 Jj, Pandoru můžeš používat i jako normální baterku. Na pam. kartu akorát nahraješ IPL aby jí PSPčko bralo jako normální. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Malodej Odesláno Listopad 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 a jde to teda jen přes pandoru nebo i nějak jinak? zkoušel sem tady hledat nějaký návod ale nic moc sem nenašel ... potřeboval bych nějakej hodně podrobnej (jako pro dementa nejlépe :D ) mohl bys mi poslat nějaký odkaz? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 Mno MOŽNÁ je způsob, ale nemám ho odzkoušenej. Nahoď Patapon 2 DEMO + HBL a Hellcats Recovery Flasher, pokavaď se spustí tak ti může nahodit 5.00 M33, ale jde o to jestli se teda spustí že.... Podrobnej bohužel psát nebudu bo se mi nechce a hlavně nezaručuju funkčnost. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Malodej Odesláno Listopad 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 bych potřeboval někoho kdo by si udělal chvíli čas a trochu mě do toho zasvětil ... pač podle těch návodů na to asi nemam ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Malodej
Dobrý večer, mám doma psp 2004 s FW 5.51 a date code 8A ... chtěl bych si ho zkusit flashnout sám :) to jde jen přes pandoru a MMS nebo to jde udělat i nějak jinak? a když si z baterie v tom psp udělam pandoru, dá se pak zase používat normálně? :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.