Malodej Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 10, 2010 Dobrý večer, mám doma psp 2004 s FW 5.51 a date code 8A ... chtěl bych si ho zkusit flashnout sám :) to jde jen přes pandoru a MMS nebo to jde udělat i nějak jinak? a když si z baterie v tom psp udělam pandoru, dá se pak zase používat normálně? :) Citovat
0 NuM3Ro Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 10, 2010 Jj, Pandoru můžeš používat i jako normální baterku. Na pam. kartu akorát nahraješ IPL aby jí PSPčko bralo jako normální. :) Citovat
0 Malodej Odesláno Listopad 10, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 10, 2010 a jde to teda jen přes pandoru nebo i nějak jinak? zkoušel sem tady hledat nějaký návod ale nic moc sem nenašel ... potřeboval bych nějakej hodně podrobnej (jako pro dementa nejlépe :D ) mohl bys mi poslat nějaký odkaz? :) Citovat
0 NuM3Ro Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 10, 2010 Mno MOŽNÁ je způsob, ale nemám ho odzkoušenej. Nahoď Patapon 2 DEMO + HBL a Hellcats Recovery Flasher, pokavaď se spustí tak ti může nahodit 5.00 M33, ale jde o to jestli se teda spustí že.... Podrobnej bohužel psát nebudu bo se mi nechce a hlavně nezaručuju funkčnost. :) Citovat
0 Malodej Odesláno Listopad 10, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 10, 2010 bych potřeboval někoho kdo by si udělal chvíli čas a trochu mě do toho zasvětil ... pač podle těch návodů na to asi nemam ... Citovat
Otázka
Malodej
Dobrý večer, mám doma psp 2004 s FW 5.51 a date code 8A ... chtěl bych si ho zkusit flashnout sám :) to jde jen přes pandoru a MMS nebo to jde udělat i nějak jinak? a když si z baterie v tom psp udělam pandoru, dá se pak zase používat normálně? :)
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.