Pit-Bull Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 Nedávno jsem se dozvěděl zdrcujicí zprávu a to že God of War už na PSP NIKDY nebude! Pro mě to byl tedy šok protože jsem dohrál oba díly a to se u mě nestává tak často že bych dohrál nějakou hru ale tyto hry mě tak natchli nádhernou grafikou, ovládávím, příběhem, bossama, a dalším že jsem prostě neodolal. A tak je u mě nepochopitelné že už další díl nebude když to jsou tak populární hry ale další díl/y nebudou jen proto že vývojáři z PSP vytáhli maximum (výkon) když vytvořili díl Ghost of Sparta. Tedy já si myslím že když z PSP vytáhli 100% a vytvořili tak nadupanou hru tak to neznamená že mají končit protože i kdyby byl třetí díl stejnej jako Chains of Olympus (grafikou a ovládáním - nikoliv bossama a příběhem) tak by byl stále populární jako předchozí dva díly už jen kvůly jménu které si vydobyli. Tak si myslím že i kdyby vytvořili multiplayerovou hru GoW bez příběhu prostě čistě multiplayer z pár megabitama tak by to lidi chytlo stejně jako CHOO a GOS. A tak to vypadá že třetí díl už nebude a tu dokonalost až do konce nedotáhnou. :cry::cry::cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CocacolaCompany Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 Další díl nebude možná na psp, ale zcela určitě na PSP2 nebo PSPhone (nebo na oboje). :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Listopad 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 A kdo to bude na takovejch mrdkách hrát? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muchoska Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 me by nevadilo kdyby udelali novej gow klidne s grafikou jako CHOO ale nakej super pribeh ten GOS nemel chybu a ten konec luxusni :D:D ,,A spartan never let´s his back touch ground" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Listopad 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 Chains of Olympus nema chybu nebo GOS myslím jak si to psal z tím koncem xD ptž Ghost of sparta sem dohrál a u chains of olympus sem na 4hodinach hrani :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 Tak to je velka skoda ze na psp uz dalsi diel nebude. :cry: Sice mam psp len tyzden ale 1. hru ktoru sam donho dal je prave GOS a dohral som ju za 1 a pol dna :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Listopad 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2010 A co by ste tam chteli daT?Kdyz kratos tak dopadl ve trojce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Listopad 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2010 Ako dopadol? Lebo ja som 3 nehral a ani nevidel.Tak ale mohli by zacat vyrabat dieli zvlast pre psp a to nemyslim len nejake medzi dieli ale normal ze by to bolo tiez ja neviem GOD 1 - Ghost of Sparta a na to by nadvezoval dalsi diel,... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrga Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 Pokud ste dohráli GOS, tak na konci ten hrobník říká: "Now only one remains." Takže bych řekl, že další díl bude už jenom kvůli tomu, že to je hra s dokonalou pověstí a vývojáři by byli sami proti sobě. Musímeo věřit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maco1988 Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Necudujem sa ,ze novy diel uz nebude...Dokonca som sa cudoval ,ked som sa dozvedel ,ze bude gow gos...a cudujete sa?? psp bude za chvilu mrtva konzola a to z dvoch dovodov: 1, cca 5 rokov je uz na trhu a ked porvname napr psp fat vs psp brite (300X) ,tak tam radikalne zmeny nie su...vyvoj ide dalej ,takze to je jeden dovod. 2, cudujete sa ,ked viacej ako polovica z vas ma hacknute psp?? si myslis ,ze vyvojari hier budu tie hry vyrabat zadara?? je to ich robota a musia zivit rodiny... Vysiel gow gos ,tak si to za jeden den stiahlo z jedneho nemenovaneho fora viacej ako 3000 ludi (za jeden den !!)...Nikto ti dnes uz nic neurobi zadara a vy chcete este trojku,hlavna vec ,ze to stahujete (nie vsetci).....to je moj nazor a hej gow je dobra hra.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liquid Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 vrga: podle mě už další gow nebude vůbec, a kdyby jo...bylo by to uplně bokem, ghost of sparta se odehrává mezi druhým a třetím dílem na ps2/3. to tvoje "Now only one remains" je ti k hovínku protože ve trojce na ps3 kratos zabije zeusa a pak i sebe. a kdyby už bylo nějaké další gow. koho by tam zabíjel? ježíška?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 ROFL prej pár megabitů :D :D :D Maco to si vážně myslíš, že prodeje her v ČR nějak významně ovlivní jestli bude další díl? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maco1988 Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 VOndy: :D kto tu hovori o ČR??ja hovorim o celom svete...co si myslis ,ze len v ČR mate hacknute psp ,alebo ?? asi si to troska zle pochopil co som hore pisal.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Asi jo no :D ale na západě se nepirátí co sem tak slyšel, jenom my východní socky stahujem hry :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 VOndy: :D kto tu hovori o ČR??ja hovorim o celom svete...co si myslis ,ze len v ČR mate hacknute psp ,alebo ?? asi si to troska zle pochopil co som hore pisal.. v amerike japonsku a anglicku to nepouzivaju a to jsou nejvecsi herni trhy,tak si myslim ze tojsou lide co zivi vyvojare a ne cr nebo svk.a jeste psp ma hack us nejakou hodne dlouhou dobu a vyvojari to vedi a stejne GOW GOS udelali takze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 v amerike japonsku a anglicku to nepouzivaju a to jsou nejvecsi herni trhy,tak si myslim ze tojsou lide co zivi vyvojare a ne cr nebo svk.a jeste psp ma hack us nejakou hodne dlouhou dobu a vyvojari to vedi a stejne GOW GOS udelali takze? Přesně tohle jsem myslel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maco1988 Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 viem,ze hlavne v japonsku si hahackuju psp...ale to je len cast proosim ta..a este som spominal aj druhu vec,ze proste psp uz nie je taky "prevrat" ako pred piatimi rokmi...jeho vykon pomaly upada...a hovorim ,ze som bol prekvapeny ,ze spravili gow gos...proste dalsi gow uz urcite nebude...uz vyjde len zopar dobrych hier,teda velmi malo dobrych. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melichar1111 Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 god of war Ghost of sparta se odehráva mezi gow 1 a gow 2. takže teď by měli udělat nějakej díl kterej se odehrává mezi gow2 a god 3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.