Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

GoW - Jen krůček od dokonalosti.

Pit-Bull

Recommended Posts

Nedávno jsem se dozvěděl zdrcujicí zprávu a to že God of War už na PSP NIKDY nebude!

Pro mě to byl tedy šok protože jsem dohrál oba díly a to se u mě nestává tak často že bych dohrál nějakou hru ale tyto hry mě tak natchli nádhernou grafikou, ovládávím, příběhem, bossama, a dalším že jsem prostě neodolal. A tak je u mě nepochopitelné že už další díl nebude když to jsou tak populární hry ale další díl/y nebudou jen proto že vývojáři z PSP vytáhli maximum (výkon) když vytvořili díl Ghost of Sparta. Tedy já si myslím že když z PSP vytáhli 100% a vytvořili tak nadupanou hru tak to neznamená že mají končit protože i kdyby byl třetí díl stejnej jako Chains of Olympus (grafikou a ovládáním - nikoliv bossama a příběhem) tak by byl stále populární jako předchozí dva díly už jen kvůly jménu které si vydobyli. Tak si myslím že i kdyby vytvořili multiplayerovou hru GoW bez příběhu prostě čistě multiplayer z pár megabitama tak by to lidi chytlo stejně jako CHOO a GOS. A tak to vypadá že třetí díl už nebude a tu dokonalost až do konce nedotáhnou. :cry::cry::cry:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Necudujem sa ,ze novy diel uz nebude...Dokonca som sa cudoval ,ked som sa dozvedel ,ze bude gow gos...a cudujete sa?? psp bude za chvilu mrtva konzola a to z dvoch dovodov: 1, cca 5 rokov je uz na trhu a ked porvname napr psp fat vs psp brite (300X) ,tak tam radikalne zmeny nie su...vyvoj ide dalej ,takze to je jeden dovod. 2, cudujete sa ,ked viacej ako polovica z vas ma hacknute psp?? si myslis ,ze vyvojari hier budu tie hry vyrabat zadara?? je to ich robota a musia zivit rodiny... Vysiel gow gos ,tak si to za jeden den stiahlo z jedneho nemenovaneho fora viacej ako 3000 ludi (za jeden den !!)...Nikto ti dnes uz nic neurobi zadara a vy chcete este trojku,hlavna vec ,ze to stahujete (nie vsetci).....to je moj nazor a hej gow je dobra hra..

Odkaz ke komentáři

vrga: podle mě už další gow nebude vůbec, a kdyby jo...bylo by to uplně bokem, ghost of sparta se odehrává mezi druhým a třetím dílem na ps2/3. to tvoje "Now only one remains" je ti k hovínku protože ve trojce na ps3 kratos zabije zeusa a pak i sebe. a kdyby už bylo nějaké další gow. koho by tam zabíjel? ježíška?:)

Odkaz ke komentáři

VOndy: :D kto tu hovori o ČR??ja hovorim o celom svete...co si myslis ,ze len v ČR mate hacknute psp ,alebo ?? asi si to troska zle pochopil co som hore pisal..

v amerike japonsku a anglicku to nepouzivaju a to jsou nejvecsi herni trhy,tak si myslim ze tojsou lide co zivi vyvojare a ne cr nebo svk.a jeste psp ma hack us nejakou hodne dlouhou dobu a vyvojari to vedi a stejne GOW GOS udelali takze?

Odkaz ke komentáři

v amerike japonsku a anglicku to nepouzivaju a to jsou nejvecsi herni trhy,tak si myslim ze tojsou lide co zivi vyvojare a ne cr nebo svk.a jeste psp ma hack us nejakou hodne dlouhou dobu a vyvojari to vedi a stejne GOW GOS udelali takze?

Přesně tohle jsem myslel

Odkaz ke komentáři

viem,ze hlavne v japonsku si hahackuju psp...ale to je len cast proosim ta..a este som spominal aj druhu vec,ze proste psp uz nie je taky "prevrat" ako pred piatimi rokmi...jeho vykon pomaly upada...a hovorim ,ze som bol prekvapeny ,ze spravili gow gos...proste dalsi gow uz urcite nebude...uz vyjde len zopar dobrych hier,teda velmi malo dobrych.

Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu