Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Nedávno jsem se dozvěděl zdrcujicí zprávu a to že God of War už na PSP NIKDY nebude!

Pro mě to byl tedy šok protože jsem dohrál oba díly a to se u mě nestává tak často že bych dohrál nějakou hru ale tyto hry mě tak natchli nádhernou grafikou, ovládávím, příběhem, bossama, a dalším že jsem prostě neodolal. A tak je u mě nepochopitelné že už další díl nebude když to jsou tak populární hry ale další díl/y nebudou jen proto že vývojáři z PSP vytáhli maximum (výkon) když vytvořili díl Ghost of Sparta. Tedy já si myslím že když z PSP vytáhli 100% a vytvořili tak nadupanou hru tak to neznamená že mají končit protože i kdyby byl třetí díl stejnej jako Chains of Olympus (grafikou a ovládáním - nikoliv bossama a příběhem) tak by byl stále populární jako předchozí dva díly už jen kvůly jménu které si vydobyli. Tak si myslím že i kdyby vytvořili multiplayerovou hru GoW bez příběhu prostě čistě multiplayer z pár megabitama tak by to lidi chytlo stejně jako CHOO a GOS. A tak to vypadá že třetí díl už nebude a tu dokonalost až do konce nedotáhnou. :cry::cry::cry:

Odesláno

Necudujem sa ,ze novy diel uz nebude...Dokonca som sa cudoval ,ked som sa dozvedel ,ze bude gow gos...a cudujete sa?? psp bude za chvilu mrtva konzola a to z dvoch dovodov: 1, cca 5 rokov je uz na trhu a ked porvname napr psp fat vs psp brite (300X) ,tak tam radikalne zmeny nie su...vyvoj ide dalej ,takze to je jeden dovod. 2, cudujete sa ,ked viacej ako polovica z vas ma hacknute psp?? si myslis ,ze vyvojari hier budu tie hry vyrabat zadara?? je to ich robota a musia zivit rodiny... Vysiel gow gos ,tak si to za jeden den stiahlo z jedneho nemenovaneho fora viacej ako 3000 ludi (za jeden den !!)...Nikto ti dnes uz nic neurobi zadara a vy chcete este trojku,hlavna vec ,ze to stahujete (nie vsetci).....to je moj nazor a hej gow je dobra hra..

Odesláno
VOndy: :D kto tu hovori o ČR??ja hovorim o celom svete...co si myslis ,ze len v ČR mate hacknute psp ,alebo ?? asi si to troska zle pochopil co som hore pisal..

v amerike japonsku a anglicku to nepouzivaju a to jsou nejvecsi herni trhy,tak si myslim ze tojsou lide co zivi vyvojare a ne cr nebo svk.a jeste psp ma hack us nejakou hodne dlouhou dobu a vyvojari to vedi a stejne GOW GOS udelali takze?

• 3 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu