jack68 Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 Zdravím mám starý xbox 360(asi 4roky). Chtel jsem se zeptat pripojim k nemu kinect??nebo jde jen na nove verze xboxu 360?? Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Koblizek Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 Jde na vsech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 Zdravím mám starý xbox 360(asi 4roky).Chtel jsem se zeptat pripojim k nemu kinect??nebo jde jen na nove verze xboxu 360?? Dekuji koupis si na to nejakou redukci. A pujde. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bonoman1 Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 Nemusí se kupovat žádná redukce vše je u Kinectu, jedno USB jako ovladač do xboxu a koncovku napájení do zásuvky nic víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ringit Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 Zdravím mám starý xbox 360(asi 4roky).Chtel jsem se zeptat pripojim k nemu kinect??nebo jde jen na nove verze xboxu 360?? Dekuji Mam taky starej bilej a normalne po rozbaleni je tam usb a na tom napojeny adapter do zasuvky...kdyz mas novej xbox, tak akorat sundas ten adapter:) jinak muzu doporucit vsem! jdou perfekntne i paleny hry, a zatim jsem zadny problem nenasel. A jen tak ze hry...uz jsem drzitel vsechn svetovych rekordu v atletice:bash::bash::bash::wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 roukr Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 Bude fungovat Kinect zakouoeny v US na EU masine? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jack68 Odesláno Listopad 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 diky vsem za odpoved. CHtel jsem se zeptat pry kinect nefunguje na upravenych xboxech?Je to pravda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jack68
Zdravím mám starý xbox 360(asi 4roky).
Chtel jsem se zeptat pripojim k nemu kinect??nebo jde jen na nove verze xboxu 360??
Dekuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.