Bios Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 Ipod problém tak jsem dělal restore tak se mi u toho ipod sekl a teď je na ipodu jen jen nakreslenej Usb kabel a itunes co stím nebo mám po ipodu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bios Odesláno Listopad 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 je ipod 1 generace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 právě včera jsem dělal Jb na ipodu touchu 1gen. Takže zapoj ipod,zapni itunes a restoruj na 3.1.3(klidně bez shiftu). Pak stáhni spirit(spiritjb.com) zapni dej jailbreak a za pár sekund je cydia v ipodu ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Bios
Ipod problém tak jsem dělal restore tak se mi u toho ipod sekl a teď je na ipodu jen jen nakreslenej Usb kabel a itunes co stím nebo mám po ipodu ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.