HugosH Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 Nemáte někdo odkaz na stáhnutí téhle hry?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 http://www.pspzone.sk/downloads.php?cat_id=1&rowstart=15 7 hra od vrchu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HugosH Odesláno Listopad 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 diky moc :)) uvidime jestli to pujde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HugosH Odesláno Listopad 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2010 tak diky hra funguje a je super :) pokud o ni nekdo budete mit zajem tak napiste a ja to nahodim na uloz.to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PitaWilson Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Zdar lidi.Hrál už jste to někdo proti sobě.Já to zkoušel s bráchou,ale v MP se to hrozně seká.Nemáte někdo zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nerdis Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 Mám problém. Stáhnul jsem několikrát UFC Undisputed 2010 z uložto.cz. Problém je v tom, hra se spustí, přeběhne pár začátečních titulů, ale dál nic ... (Mám PsP flashnuté => 2004 5.50 Prometheus .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marack666 Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 Nejlepší mlátičková hra :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nerdis Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 Vyzkoušel jsem i tady z fóra odzkoušenou verzi a stejně mi to nejde ... Zkusil jsem vyměnit i kartu (protože 8gb mám SD HC + redukci ... tak třeba mě napadlo, že by se to nemuselo mít rádo ...), ale taky nic ... :((( Prosim o radu !!! :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Leden 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 Skus si tam dat GEN-D3 lebo niektore hry robia na urcitych CFW problem.Napriklad na GEN-D3 mi nesla hra Midnight club - L.A. Remix.Par zavodov som odohral a potom sa to seklo a vyplo PSP.Prohdil som system na Prometheus a isla v poho. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.