HugosH Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 11, 2010 Nemáte někdo odkaz na stáhnutí téhle hry?:) Citovat
nodobre Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 12, 2010 http://www.pspzone.sk/downloads.php?cat_id=1&rowstart=15 7 hra od vrchu :D Citovat
HugosH Odesláno Listopad 14, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 14, 2010 diky moc :)) uvidime jestli to pujde Citovat
HugosH Odesláno Listopad 16, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 16, 2010 tak diky hra funguje a je super :) pokud o ni nekdo budete mit zajem tak napiste a ja to nahodim na uloz.to :) Citovat
PitaWilson Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 28, 2010 Zdar lidi.Hrál už jste to někdo proti sobě.Já to zkoušel s bráchou,ale v MP se to hrozně seká.Nemáte někdo zkušenosti? Citovat
Nerdis Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 6, 2011 Mám problém. Stáhnul jsem několikrát UFC Undisputed 2010 z uložto.cz. Problém je v tom, hra se spustí, přeběhne pár začátečních titulů, ale dál nic ... (Mám PsP flashnuté => 2004 5.50 Prometheus .. Citovat
Nerdis Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 6, 2011 Vyzkoušel jsem i tady z fóra odzkoušenou verzi a stejně mi to nejde ... Zkusil jsem vyměnit i kartu (protože 8gb mám SD HC + redukci ... tak třeba mě napadlo, že by se to nemuselo mít rádo ...), ale taky nic ... :((( Prosim o radu !!! :( Citovat
nodobre Odesláno Leden 7, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 7, 2011 Skus si tam dat GEN-D3 lebo niektore hry robia na urcitych CFW problem.Napriklad na GEN-D3 mi nesla hra Midnight club - L.A. Remix.Par zavodov som odohral a potom sa to seklo a vyplo PSP.Prohdil som system na Prometheus a isla v poho. :D Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.