steffkox Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 cau, mam original sony kartu 8gb pred tydnem se mi zacla sekat ( nesly pismenka ve hrach, hry se sekaly) a po nakopirovani hry se kompletne zastavila a psp ani notebook ji pres ctecku karet nepřečetl. Nevite jak by se dala opravit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zelva007 Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 zkus formatovat v psp pokud ji vidi,prijdes o vsechny savy atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 steffkox Odesláno Listopad 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 psp ji nevidi jen pravidelne blika konrolka pametovek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zelva007 Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 nemas treba digi fotak,mobil nebo mp3 kam by sla karta vlozit?v nem pak formatovat nebo http://download.chip.eu/cz/HP-USB-Disk-Storage-Format-Tool_176936.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 steffkox Odesláno Listopad 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 zkousel jsem fotak i notebook ale nic ji nenacte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michat Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 tak si fake ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
steffkox
cau, mam original sony kartu 8gb pred tydnem se mi zacla sekat ( nesly pismenka ve hrach, hry se sekaly) a po nakopirovani hry se kompletne zastavila a psp ani notebook ji pres ctecku karet nepřečetl. Nevite jak by se dala opravit?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.