steffkox Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 11, 2010 cau, mam original sony kartu 8gb pred tydnem se mi zacla sekat ( nesly pismenka ve hrach, hry se sekaly) a po nakopirovani hry se kompletne zastavila a psp ani notebook ji pres ctecku karet nepřečetl. Nevite jak by se dala opravit? Citovat
0 zelva007 Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 11, 2010 zkus formatovat v psp pokud ji vidi,prijdes o vsechny savy atd Citovat
0 steffkox Odesláno Listopad 11, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 11, 2010 psp ji nevidi jen pravidelne blika konrolka pametovek Citovat
0 zelva007 Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 11, 2010 nemas treba digi fotak,mobil nebo mp3 kam by sla karta vlozit?v nem pak formatovat nebo http://download.chip.eu/cz/HP-USB-Disk-Storage-Format-Tool_176936.html Citovat
0 steffkox Odesláno Listopad 21, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 21, 2010 zkousel jsem fotak i notebook ale nic ji nenacte Citovat
Otázka
steffkox
cau, mam original sony kartu 8gb pred tydnem se mi zacla sekat ( nesly pismenka ve hrach, hry se sekaly) a po nakopirovani hry se kompletne zastavila a psp ani notebook ji pres ctecku karet nepřečetl. Nevite jak by se dala opravit?
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.