Pittbul Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 Dobrý den, můžete mi prosím vás poradit, jestli je na hry lepší PS3 a nebo Xbox. Zaslechl jsem totiž, že na hry a grafiku je lepší Xbox. Za odpověď předem děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 witaHavr Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 PS3 má zadarmo PS Store,(online,multyplayer,internet) xBox to nemá(má ale za peníze a nemužeš tam třeba na seznam.cz atd...) Hry jsou celkem stejný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wiqi Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 Dosud jsem byl jen PC hrač, ale koupil jsem si Xbox kvuli online multiplayeru a můžu řict, že toho nelituju. Sice se za Xbox 360 online hrani plati, ale mužeš tam kecat s kamošema, což je k nezaplaceni, to u PS3 nemůžeš. Vyšel ted Kinect, což ma byt revoluce, nezkoušel jsem to. Je to jen na tobě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Pittbul
Dobrý den, můžete mi prosím vás poradit, jestli je na hry lepší PS3 a nebo Xbox. Zaslechl jsem totiž, že na hry a grafiku je lepší Xbox. Za odpověď předem děkuji.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.