Lovefist_88 Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 Zdar, chtěl bych se zeptat, zda je normální že ve hře Skate 2 není skoro vůbec slyšet hudba? zvuky mám všechny naplno, ale ta hudba je strašně potichu a zrovna tam jsou celkem pecky. poradí někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 higgins Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 jo je to normální, ve všech skate. hraje hudba hrozně potichu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LOPO_X Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 nevim jestli to neni tim ze tam vali hudba nahlas jak jsi na nejakem dobrem miste na jezdeni v jednicce to tak fungovalo jak jsi jezdil po meste tak nehralo nic ale jak jsi prijel treba ke skole tak zacala hrat hudba ale nejsem si jisty jestli tadle funkce je ve dvojce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AberF Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 LOPO_X: je to presne tak, hudba hraje jen na nekterych mistech - bohuzel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lovefist_88 Odesláno Listopad 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 nevim jestli to neni tim ze tam vali hudba nahlas jak jsi na nejakem dobrem miste na jezdeni v jednicce to tak fungovalo jak jsi jezdil po meste tak nehralo nic ale jak jsi prijel treba ke skole tak zacala hrat hudba ale nejsem si jisty jestli tadle funkce je ve dvojce mě teda hraje hudba pořád, ale musim dávat u TV zvuk na velkou hlasitost, jinak je slyšet skoro prd. mám na mysli hudbu ve Skate 2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Lovefist_88
Zdar, chtěl bych se zeptat, zda je normální že ve hře Skate 2 není skoro vůbec slyšet hudba? zvuky mám všechny naplno, ale ta hudba je strašně potichu a zrovna tam jsou celkem pecky. poradí někdo?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.