Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

emailová schránka v iphonu

Adisss

Otázka

Ahoj dokázal by mi někdo poradit jak aktivovat schránku na iphone ?? mám email na seznamu tak jako první krok zvolím ostatní pak vyplnuji nový účet jméno do adresy emailovou adresu heslo schránky a do popisu Seznam dám následující a teď tam je na výběr IMAP nebo POP nevim ktere mám vybrat ale zkoušel jsme obě možnosti.. V IMAP jsem do serveru příchozí pošty vyplnil v řádku Hostitel www.seznam.cz uživatel mé jméno do hesla heslo schránky.. dál do server odchozí pošty Hostitel to stejné seznam.cz uživatel zase jméno a heslo schránky dám následující a probíhá ověřování po chvíli to napíše nelze se připojit přes SSL chcete skusit nastavit učet pres SSL ? dám ano a ukáže se IMAP server www.seznam.cz nereaguje. Ověřte připojení k síti a zadání v poli server příchozí pošty..Když zvolím tu druhou věc POP tak to stejné vyplním to se stejnými údaji a dám uložit začne to ověřovat a po chvíli napíše to stejné že nelze připojit přes ssl.. Opravdu si nevím rady jak to dát do kupy a byl bych moc vděčný pokud někdo ví jak na to kdyby poskyt svou radu SmileDBG.gif možná je to pro někoho banalita ale pro mě fakt problém děkuji moc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

1.ostatní

2.Jméno- jan novák

adresa- jan.novak@seznam.cz

heslo- ********* (tvoje heslo na seznamu)

popis- cokoliv,je to jedno

3.IMAP/POP

Server příchozí pošty- pop3.seznam.cz

Uživatel- jan.novak (seznam.cz,pro email.cz a jiné to je celá emailová adresa)

Server příchozí pošty- smtp.seznam.cz

uživatel-jan.novak (seznam.cz,pro email.cz a jiné to je celá emailová adresa)

Odkaz ke komentáři

• 0
hele mám ten samej problém, všecko sem vyplnil tak jak má bejt, i na tu stránku sem najel, lognul sem se, přepnul sem to a pořád tam mam poslední zprávu z minulýho pátka (mezitim mi jich pár přišlo)

nevíte co s tim ?

V tom topicu od tebe sem zapomněl dodat, že někdy se mi stane to samý, že se mi stahujou ty starší meily, zkus jedině přímo v tom iPodu promazat schránku a pak to aktualizuj.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu