lavooo Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 Čau, mám problém. Když chci zkontrolovat hru, tak mi to napíše, že se nemůže připojit na ten server. Dělá vám to taky ? Asi pak není zrovna nejlepší tu hru hrát a vypálit, co ? Včera to šlo normálně, ale dneska nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TheNikdo Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 Asi jim vypadly servry dělá mi to taky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lavooo Odesláno Listopad 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 fajn, už sem se lekl, že je to nějaká horší chyba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lavooo Odesláno Listopad 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 Tak nevím čím to, ale teď jsem zkusil F1 2010 a to šlo ověřit, ale zkouším EA MMA a to nejde :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lavooo Odesláno Listopad 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 tohle mi to ukazuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frostys Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 Nechce se ti to connectnout k nim na server, takže asi problém u nich. Co se týče toho prvního žlutého textu, tak zkus zaškrtnout někde ve volbách abgx "adjust angle 359". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lavooo Odesláno Listopad 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 Zkusím to , a ještě někdo nějakej názor ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 Co přesně by jsi jako chtěl slyšet? Frostys to vystihl přesně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lavooo Odesláno Listopad 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Jo, už to večer šlo. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
lavooo
Čau, mám problém. Když chci zkontrolovat hru, tak mi to napíše, že se nemůže připojit na ten server. Dělá vám to taky ? Asi pak není zrovna nejlepší tu hru hrát a vypálit, co ? Včera to šlo normálně, ale dneska nic
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.