Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Black Ops - Nelze sprintovat a házet granáty [PS3]

xUltimate

Otázka

Čau .. mam problém .. přibližně před půl hodinou mi v Black Opsu na PS3 přestalo jít sprintovat. Nejde to ani v SP ani v MP natož v zombících. Na netu sem někde četl že se to nestalo jenom mě, ale nikde neni jak to vyřešit. Joystick funguje normálně v ostatních CODčkách, ale tady ne. Když chci hodit granát tk mi prostě zůstane v ruce. Máte někdo stejnej problém??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

14 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
mylsim, ze chvili zadny patch nevydaji, protoze vsichni odleteli nekam na dovolene za "tezce" vydelane penize... :D

Patche na ps3 vychazí každej den,když dám MP tak to chviličku něco stahuje a pak se změní čísla v pravým horním rohu,asi to bude označení verze.

Odkaz ke komentáři

• 0
no a nejde nějak udělat ten obraz u toho multaku je to teda otřesný nevim jestly mam ps3 nebo ps1 hlavně že na tom obalu píšou 1080p a to už mw2 je hezčí obraz

hra jede v 544p stím nic neuděláš ale mě pomohl větší odstup od obrazovky :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu